Müftülükten imamlara 'kene' uyarısı!

Kastamonu İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, Nasrullah Camii'nde merkez ilçe ve köy imamlarıyla düzenlediği toplantıda kene konusuna değindi

Müftülükten imamlara 'kene' uyarısı!
Müftülükten imamlara 'kene' uyarısı!
GİRİŞ 16.05.2012 20:26 GÜNCELLEME 16.05.2012 20:26

 

Şeker, merkez ilçe ve köy imamlarıyla düzenlediği toplantıda kene konusuna değindi. Son günlerde Kastamonu'da kene ısırması sonucu KKKA hastalığı nedeniyle yaşanan ölümler nedeniyle, Vali Erdoğan Bektaş tarafından basın toplantısı düzenlendiğini söyleyen Şeker, "Bu toplantıda kene konusu ele alındı. Şu anda mevsim çok erken olmasına rağmen 4 vatandaşımız Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti" dedi.

Kene ısırması sonucu son ölümün ise dün gece yaşandığını ifade eden Şeker, "Bu konuda cemaatimizi ve halkımızı bilgilendirmek bizim görevimizdir. Her köyümüze ve camimize kene hakkında bilgilendirme afişleri asılacak. Cuma hutbelerinin sonunda yapacağınız vaazlarla da halkı bilgilendirelim. Kastamonu'da kene ısırması sonucu ölen insan sayısı üç tane idi. Dün gece bir kişi daha vefat etmiş, ölen sayısı dörde çıkmış" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak