Genç-FED: Artık söz gençlerin

Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genç-FED kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Genç-FED: Artık söz gençlerin
Genç-FED: Artık söz gençlerin
GİRİŞ 22.05.2012 12:09 GÜNCELLEME 22.05.2012 14:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Ulusal Gençlik ve Spor Politika Belgesi"ni oluşturmak için Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği bölgesel gençlik çalıştaylarına her bölgedeki üyeleriyle en aktif katılımı göstermeye çalıştıklarını dile getiren Genel Başkan Ali Dayıoğlu, aynı zamanda Avrupa Bölgesel Gençlik Çalıştayı'na da bizzat katıldıklarını ve 8 ülkeden 30 temsilciyle Avrupa çapında bir oluşumun da temelini attıklarını dile getirdi.

2.Gençlik Şurası'nda Divan Kurulu Üyeliği

Çalıştay sürecine aktif katılımı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da dikkatini çeken Genç-FED'in bir başarısı da, Genel Sekreter Ahmet Sözbilir'in 2. Gençlik Şurası'nda listeye girerek divan kurulu üyeliğine getirilmesi oldu. Çalıştay ve Şûra sürecinin çok verimli geçtiğini dile getiren Sözbilir, "Yapılan bu çalışmalarla gençler artık kendileri ile ilgili karar mekanizmasına bizzat devlet eliyle dahil edilmiş oldular" dedi. Ayrıca çeşitli illerde toplam 98 üyesi bulunan Genç-FED'in belirlenen bu politika belgesinin tozlu raflarda kalmayacağını ve uygulamaya koyulacağını düşündüklerini söyledi.

Genç-FED 19 Mayıs Kutlamalarında Göz Doldurdu

Genç-FED, bu yıl ilk defa tören değil şölen havasında kutlanmaya çalışılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna 15 ilden temsilcileriyle yaklaşık 1500 kişiyle katıldı. Ankara Arena'da yapılan kutlamalarda tribünleri coşturan Genç-FED'e Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç da bizzat teşekkür etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • E ALBAYRAK 11 yıl önce Şikayet Et
    genç-fed. insanlığın kurtuluş projesi ; gençlik kulüpleri... genç-fed başarılar...
    Cevapla
  • ŞENOL ÖZIŞIK 11 yıl önce Şikayet Et
    genç-fed yolun açık olsun!. ülkemizde gençlik adına stk ların böyle çalışması gerçekten takdire şayan bir durum. ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve insanlık yararına nice hizmetler yapmanız dileğimizle.. yolunuz açık olsun.
    Cevapla
  • yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    gencfed e teşekkür. 1 yıl gibi kısa bir sürede çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. çok kısa zamanda önemli işlere imza attılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi