Çetin Doğan ile birlikte 3 asker tutuklandı

28 Şubat soruşturmasında ifade veren 3’ü Balyoz sanığı 9 emekli generalden 6’sı tutuklandı, 3’ü serbest bırakıldı. Balyoz tutuklusu Çetin Doğan 28 Şubat soruşturmasından da tutuklanmış oldu. MHP'li Engin Alan ise serbest bırakıldı.

Çetin Doğan ile birlikte 3 asker tutuklandı
Çetin Doğan ile birlikte 3 asker tutuklandı
GİRİŞ 29.05.2012 01:49 GÜNCELLEME 29.05.2012 07:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesine sevkedilen Balyoz davasının tutuklu sanıkları emekli Orgeneral Çetin Doğan ile birlikte emekli Korgeneraller Vural Aral, ve M. Yavuz Yalçın tutuklandı.

Savcılık sorguları tamamlanan 10 kişi, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevkedilmişti. Şüphelilerin mahkeme sorgusu tamamlandı.

ALAN SERBEST

MHP'den milletvekili seçilen emekli Korgeneral Engin Alan'ın aralarında bulunduğu 3 asker serbest bırakıldı.

TEOMAN KOMAN AĞIR HASTA

Mahkeme, emekli orgeneraller İlhan Kılıç, Hikmet Köksal, Ahmet Çörekçi'nin tutuklamasına Teoman Koman'ın ise ağır rahatsızlığından dolayı serbest bırakılmasına karar verdi.

SİLİVRİ'DEN SİNCAN'A DAVA TRANSFERİ

MHP'den milletvekili seçilen emekli korgeneral Engin Alan, emekli orgeneral Çetin Doğan ve emekli korgeneral Metin Yavuz Yalçın, ''Balyoz Planı'' davasından tutuklu bulunuyordu.

ZANLILAR SİNCAN'DA

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği'nce tutuklanan Emekli Orgeneraller İlhan Kılıç, Hikmet Köksal, Ahmet Çörekçi, tutuklama müzekkerelerinin yazılmasının ardından Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kılıç, Köksal ve Çörekçi daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne ait minibüsle Sincan Cezaevi'ne götürüldü.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • emin içel 11 yıl önce Şikayet Et
    adalet. 27 mayıs ta yaptıklarının az bir kısmı ona yapılsa ne yapardı merak ediyorum şimdi içerde dışardan daha rahatız dediklerine göre ama biliyorum ki hesap burda sona ermiyor gidince göreceğiz....allah ım zalimlerin hesabını çabuklaştır daha fazla masuma yaş döktürtemesinler...
    Cevapla
  • eyup kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    eyup. her taşın altında çetin dogan cıkıyor bu adamın derdi ne .nedir bu ülkenin bu paşalardan cektigi devletin tüm imkanları bunlarda daha da doymuyorlar darbe yapmaya calışıyorlar askarı ücretler ev gecindirmek zorunda kalsalar ne yaparlardı bilmiyorum kendilerini öldürülerdi herealde rahatlık bazısına batarmış...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı