Hac kuraları çekildi- Sonuçlar için tıklayın

Hac kuraları, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle çekildi. Sonuçları, aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

Hac kuraları çekildi- Sonuçlar için tıklayın
Hac kuraları çekildi- Sonuçlar için tıklayın
GİRİŞ 30.05.2012 11:39 GÜNCELLEME 30.05.2012 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hac kuraları nda İstanbul, Bingöl ve Konya'dan 99 yaşındaki 3 kişinin en yaşlı, Amasya, Ankara ve Kütahya'dan 1 ay 19 günlük 3 bebeğin de en genç hacı adayları olduğunu açıklandı.

Katsayılı kura sistemi kapsamında 6. kez başvuranların 36, 5. kez başvuranların 25, 4. kez başvuranların 16, 3. kez başvuranların 9, 2. kez başvuranların 4, ilk kez kayıt yaptıranların ise bir kez kuraya girebileceği belirtildi.

Kura sonuçları, bugün saat 21.00'den itibaren Diyanet İşleri Başkanlığı'nın adresinden yayımlanacak.

Hacı adaylarının en küçüğü 1 aylık en yaşlısı 99 yaşında

HAC KURALARINI BU SAYFADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

İlk hac kafilesi 17 Eylül'de yola çıkacak, dönüşler ise 30 Ekim'de başlayıp 29 Kasım'da bitecek.

Hacı adaylarının heyecanı

Kuraları izlemek için çekilişin yapıldığı salona gelen hacı adaylarının da heyecanlı oldukları görüldü. Kuraların başlamasıyla isimlerini görmek için dikkat kesilen hacı adaylarından kurada ismi çıkanlar büyük mutluluk yaşadı.

İsimlerini sinevizyonda görenler sevinçlerini yanlarındaki yakınlarıyla paylaştı. Kimileri ise yakınlarını telefonla arayarak müjde verdi.

YORUMLAR 1
  • sabahittin pehlivanoglu 11 yıl önce Şikayet Et
    kura sistemi. bu işi organize edenlerin kafası biraz çalışmıyor. hacdan gelen insanlar oraya genç yaşta gideceksin diyorlar. ama ülkemizde genelde yaş ilerleyince gidiliyor. örneğin 70-75 yaş üzerini kurasız göndermelri lazım. birkaç sene böyle yapılırsa yaşlı hacılar bitmiş olur. adam yaşlı parayı denkleştirip kuraya yazılıyor bekle sıra gelsin. kendisinden sonra kayıt yaptıranlar kurada çıkıyor. bu defa o adam üzülüyor. kaçımızın babası anası aynı durumdadır. bu konuda fikri olanlar lütfen yazsın belki birileri okuyup sorunu çözerler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!