Ergin: Önce çalışmanın çerçevesini görmek lazım

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 250. maddeyle ilgili değerlendirme yapmasının doğru olmayacağını söyledi. Ergin, önce bir çalışma varsa bu çalışmanın çerçevesini görmek lazım. Ondan sonra değerlendiririz dedi.

Ergin: Önce çalışmanın çerçevesini görmek lazım
Ergin: Önce çalışmanın çerçevesini görmek lazım
GİRİŞ 06.06.2012 11:11 GÜNCELLEME 06.06.2012 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ceyhan ilçesinde bir takım açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adana'ya gelen Ergin, havalimanında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı. 250. maddeye ilişkin bir soruya Ergin, "Şu anda ortada olmayan bir şey için değerlendirme yapmam doğru olmaz. Önce bir çalışma varsa bu çalışmanın çerçevesini görmek lazım. Ondan sonra değerlendiririz. Böyle ayak üstü konuşularak, değerlendirilecek bir husus değildir." dedi.

Sadece 250. madde değil, mevzuatta değişen şartlara göre yenileşme yapmanın yasama organın vazifelerinden birisi olduğuna işaret eden Bakan Ergin, "Bu çerçevede ihtiyaç duyulan alanlarda bir değişim geçmişte de yapıldı, bugün de yapılır, gelecekte de yapılacaktır. O açıdan önce, olacaksa böyle bir değişikliğin çerçevesini gördükten sonra, üzerinde konuşmak daha doğru olur. Ezbere yapılan değerlendirmelerin çoğu yanlıştır." açıklamasını yaptı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekiplerince Ceyhan ilçesinde, "Bir savcıyı cinayet zanlısı ve 10 bin paket kaçak sigara" ile yakalamasına yönelik bir soruya ise Bakan Ergin, "Şu aşamada bir şey söylemem. Süreci beraberce takip edeceğiz." cevabını verdi. Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Ergin, daha sonra Ceyhan'a geçti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • YILMAZ BABUTCU 11 yıl önce Şikayet Et
    ..250.madde. ..salıverin içerdekileri de bakın ne çoraplar örecekler başınıza ve bu millet asla birdaha size bırakın oy vermeyi selam bile vermeyecek süleyman demirel nasıl anılıyorsa sizlerde öyle anılacaksınız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü