Şişli'de patlama: 2 yaralı

İstanbul Şişli'de patlama meydana geldi. Kurutuluş mahallesinde meydana gelen olayda, ilk bilgilere göre yaralılar var.

Şişli'de patlama: 2 yaralı
Şişli'de patlama: 2 yaralı
GİRİŞ 08.06.2012 00:20 GÜNCELLEME 08.06.2012 02:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şişli’de meydana gelen patlamada Irak uyruklu iki kişi yaralandı. Sokak içerisindeki bir aracın altına konulan bombanın patlaması sonucu yaralananlara, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Olay saat 23,30 sıralarında Eskişehir Mahallesi Kurtuluş Caddesi Fenerci Kadri Sokak üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, evlerine giden Irak uyruklu iki kişi, sokağa girdiği anda şiddetli bir patlama meydana geldi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişiye, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Patlamanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri patlamanın olduğu sokağı güvenlik şeridi ile kapattı. Sokak içerisinde bir aracın altına konulduğu öğrenilen bombanın menşei ile ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Ahmet Kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman çözüm denilse. ne zaman çözüm denilse, çözüm konuşulsa ardın sıra bombalar patlıyor, ülke kan gölüne dönüyor... o halde muhtemel sabotaj ve provakasyonlara karşı dikkatli olmak lazım..hassas bir döneme girdik teyakuzda olmak lazım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!