Avcılar'ın iki yakası bir birine kavuşuyor!

Son dönemde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı, Avcılar'ın sorunlarıyla ilgili, her alanda güçlü bir irade ortaya koyarak çözüm üretmeye çalışıyor.

Avcılar'ın iki yakası bir birine kavuşuyor!
Avcılar'ın iki yakası bir birine kavuşuyor!
GİRİŞ 14.06.2012 11:21 GÜNCELLEME 14.06.2012 17:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bunun sonucunda; koordineli bir planlama ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar 'da yaptığı Metrobüs son durağı, köprülü kavşaklar, üst geçitler, Firuzköy Bulvarı ve sahil düzenlemesi  gibi önemli çalışmaların yanında yer alacak olan Reşitpaşa-Kuruçeşme alt geçit projesi ile birlikte, Avcılar'a değer katacak hizmetlerine devam ediyor.

Avcılar'ın Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi ile Gümüşpala Mahallesi  Kuruçeşme Caddelerini D-100 Karayolu altından birbirine bağlayacak olan alt geçit çalışması başlıyor.

Yıllardır yapılması planlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle bir türlü başlanamayan alt geçit projesi, AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı'nın ve İlçe Başkanı Bayram Şenocak'ın, konunun takipçisi olarak göstermiş olduğu gayretlerle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Daha önceden İBB tarafından yapılan, Ambarlı ve Sahil yolu göl tarafı kavşakları ile birlikte, Avcıların trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Reşitpaşa-Kuruçeşme alt geçidi, hem araç yoğunluğunu, tek bir noktadan farklı tali yollara dağıtarak azaltacak hem de Avcıların iki yakasında bulunan Merkez, Denizköşkler ve Gümüşpala Mahallelerini birbirine bağlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Bayram Şenocak : ''AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı olarak önemle üzerinde durduğumuz ve Avcılarımız için büyük bir sıkıntı olarak gördüğümüz alt geçit sorunu, diğer tüm çalışmalarda olduğu gibi ciddiyetle takip ettiğimiz bir konudur. Bu süreçte bize her türlü desteği veren, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş olmak üzere, Avcılardan sorumlu Milletvekilimiz Hakan Şükür, İstanbul İl Başkanımız Aziz Babuşcu, İBB grup başkan vekilimiz Ergün Turan ve konuyla ilgili komisyonda görev alan İBB yetkililerimize, gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Avcılarımızın sorunlarını asgariye indirecek hizmetlere ve gündem yaratacak faaliyetlere imza atmaya kararlılıkla devam edeceğimizi ve daha güzel ve yaşanılır bir Avcılar için tüm samimiyetimizle çalışacağımızı belirtmek isterim'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • Emine Karaca 11 yıl önce Şikayet Et
    avcılarımıza hayırlı olsun. hizmet aşkıyla yapılan tüm işler ve verilen emekler mutlaka yerini bulacaktır.iki mahalleyi birleştiren alt geçit günlük hayatımızı trafik açısından çok rahatlatacak ve avcılar'a yeni bir çehre kazandıracak.emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkürler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu