İHH Başkanı Yıldırım hakkında soruşturma!

İHH Başkanı Bülent Yıldırım hakkında ilginç iddia ve soruşturma. Yıldırım için, El Kaide'ye para aktarmaktan soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

İHH Başkanı Yıldırım hakkında soruşturma!
İHH Başkanı Yıldırım hakkında soruşturma!
GİRİŞ 15.06.2012 07:17 GÜNCELLEME 15.06.2012 07:35
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Habertürk'te yer alan habere göre, Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu İHH'nın Başkanı Bülent Yıldırım hakkındaki soruşturmayı İstanbul Özel Yetkili Savcılığı yürütüyor. Çok gizli tutulan dosyaya duyulmasın diye hazırlık numarası bile verilmedi. Yıldırım'a dava açılıp açılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR 30
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    özerl yetkili mahkemeler lav edilmeli.. özel yetkili mahkemeler cübbeli ahmet hocadan sonra yaptıkları en büyük 2.kazıktır.bu mahkemeler acil lav edimez ise milleti devletine isyan ettiren bir birim olacak.bu savcıların hepsi içeri alınmalı.
    Cevapla
  • kenan9 11 yıl önce Şikayet Et
    safsata ve uydurma bir çamur. bence bundan öteye gidmez.müslümanlr ne zaman ülkeler arası bir hayırlı faileyetlelerde bulundu hemen duyulmasın ve taktir edilmesin diye bir çamur atılır buda bundan öte birşey değildir
    Cevapla
  • ahmet umut 11 yıl önce Şikayet Et
    ihh'yı iyi biliyoruz habertürk'ü de iyi (!) biliyoruz.. haberin kaynağı habertürk. biz habertürk'ün müslümanları ne kadar çok sevdiğini biliriz. israil'in mavi marmara'ya saldırısını nasıl iştahla nalattığını da biliyoruz. ve biz ihh'yı tanıyoruz ve bilinçlice bağış yapıyoruz. tv'lerdeki programların gazıyla, gözyaşı dolu programları dolayısıyla bağış yapmıyoruz. bu tür haberler ihh'ya yapılan bağışları zerre etkilemez.
    Cevapla
  • Halis Toy 11 yıl önce Şikayet Et
    israilin marifeti olmasın. ihh başkanına soruşturma israil gizli servislerinin işi olmasın.başka türlü yıpratamadılar.hınçlarını böyle el kaideye yardım ediyor diye çıkarıp suçlamasınlar.umarım savcılarımız bu tuzaklara düşmezler.
    Cevapla
  • başar uyandıran 11 yıl önce Şikayet Et
    ne yani.yeni dünya düzeninin sadece kemalistleri yurtseverleri anti emperyalistleri. mi düşman gördüğünü sanıyordunuz.onlar artık içerde.şimdi sıra.çemberin dışında kalan islamcılarda.diyolog tan uzaksan onlardan değilsindir.cübbeli ahmet tten sonra şimdi ihh.sonra sıra milli görüşçülerde sonra alevilerde sonra .....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi