Gaziosmanpaşa'da polise saldırı: 1 şehit

İstanbul Gaziosmanpaşa'da düzenlenen saldırıda bir polis memuru şehit olurlen bir polis de yaralandı.

Gaziosmanpaşa'da polise saldırı: 1 şehit
Gaziosmanpaşa'da polise saldırı: 1 şehit
GİRİŞ 16.06.2012 13:13 GÜNCELLEME 16.06.2012 14:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan polis memuru şehit oldu. Polis telsizinden saldırıyı gerçekleştirenlerin biri kadın iki kişi olduğu anons edildi.

Olay, öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesi 254. Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen silahlı şahıslar, üniformalı polis memuruna ateş etti. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Yaralı polis memuru da özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru şehit oldu.  

BİRİ KADIN İKİ KİŞİ

Bu arada polis telsizinden, saldırıyı biri kadın iki kişinin gerçekleştirdiği, erkeğin siyah pantolon ve siyah tişörtlü, kadının da siyah tişört ve şapkalı olduğu anonsu edildi. Bölgeye özel harekat polisleri ile birlikte polis helikopteri sevk edildi. Polis helikopterinden saldırganların kaçış güzergahları üzerinde uçtu. Öte yandan, olay yerinde yapılan ilk incelemede 4 adet uzun namlulu silah, 2 adet de tabanca mermisi kovanı bulundu.

Emniyet Müdürü Çapkın: Teşkilatımızın başı sağolsun

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Gaziosmanpaşa'daki silahlı saldırıda 1 polis memurunun şehit olmasıyla ilgili, "Çalışmalarımız sürüyor, teşkilatımızın başı sağolsun." dedi.

Olay yerinden inceleme yapan Hüseyin Çapkın, "Çalışmalarımız sürüyor. Şu an bir şey söylemek için erken. Teşkilatımızın başı sağolsun." şeklinde konuştu.

KİMLİĞİ BELLİ LDU

Şehit olan polis memurunun 30 yaşındaki Zekeriya Yurdakul olduğu belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 12
  • Melih 11 yıl önce Şikayet Et
    idam cezası getirilsin. hükümet lafı boş yere başka yerlere çekmesin yeter artık bu kadar can kaybı.idam cezası getirilsin herkes yaptığının cezasını çeksin.haini beslersen gözünüde oyar canını da alır.beslemeyecek asacaksın.
    Cevapla
  • Melih 11 yıl önce Şikayet Et
    asacaksın. bu hainlere idam cezası verilmedikce ne ülkemiz ne de milletimiz rahat yüzü görmeyecektir.
    Cevapla
  • cemmil 11 yıl önce Şikayet Et
    hainler. şu mübarek günlerde kurşun sıkan caniler allahın gazabına uğrasınlar.şehidlik her müslümanın rüyasını süsler ama iki cihanını mahveden hainlerin her soluğu her anı onu yakacaktır.şehitlere selam olsun.o hainler kısa sürede yakalanacaktır ama onlara gereken ceza bu dünyada ülkemizde layıkıyla verilmiyor.milletin vergileri ile besleniyor.onların bu milletin bir kuruşu bile boğazlarına giriyor hizmetlerden faydalanıyorlarsa tüm haklarımız haram olsun.şu günün hürmetine rabbim bu alçakları kahrı belasıyla mahvı perişan eylesin.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    acaba. nedense ülkemizde terörü bitirmeye yönelik ne zaman bir hamle yaplsa ardından bu tip olaylar oluyor dikkat edin geçmişte bu olaylar hep olmuştur şehid kardeşime allahtan rahmet ailesine başsağlığ diliyorum. emniyet teşkilatının başı sağolsun inşallah bu pisliklerden kurtulacağız. fakat polisin elini kolunu bağlamaktansa daha çok yetki verilmesi gerekir kayseride ki takibin sonu izmirdeki kaza kurşunu birdir kaçmasaydı izmirdeki çocuk ölmeyecekti kayseride silah kullansaydı pınarbaşı ilçe emniyette iki şehit olmayacaktı ortası varmı derseniz var derim polis dur dedimi duracaksın kaçarsan öleceğini bileceksin işte o zaman teröristle vatandaş ayrılmış olacak.. selam ve dua ile kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun
    Cevapla
  • AKLINYOLUBİR 11 yıl önce Şikayet Et
    yapılan düzenlemeler. herkese daha fazla özgürlük adı altında yapılan kanuni düzenlemelerin yavaş yavaş faturası çıkmaktadır. görünen o ki bu süreç daha çok can yakacak .idam kullanırsın veya kullanmazsın bir ceza olarak kalmalı idam cezası alan şahıs affa uğramaksızın ancak ve ancak ölü olarak tahliye olurdu kimsede devlet af mı çıkaracak katilleri sokağa mı salacak diye düşünmezdi.saman altından su yürüten gizli emellerine ulaşmak için katillere maddi-manevi imkan sağlayan devletlerin'de türkiye cumhuriyeti devleti tarafından hazırlanan liste ile dünya kamuoyuna sunulması gerekir tabi ki güçlü olduğuna inandığımız devletimizin dönem dönem seçilen vekilleri gücünü aziz halkımızdan alıyorsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor