Baydemir Sultan dizisini ekibiyle birlikte izledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır'da çekimleri süren Sultan dizisinin oyuncuları ve set ekibiyle birlikte diziyi izledi

Baydemir Sultan dizisini ekibiyle birlikte izledi
Baydemir Sultan dizisini ekibiyle birlikte izledi
GİRİŞ 19.06.2012 17:19 GÜNCELLEME 19.06.2012 17:19

Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdebil Köşkü'nde düzenlenen organizasyonda Baydemir ile dizi ekibi bir araya geldi. Filmin yönetmeni Azime Kanal, Senarist Yıldız Bilgin Bayazıt ile aralarında Nurgül Yeşilçay, Nur Sürer, Şahin Irmak, Settar Tanrıöver'in de bulunduğu set ekibi dizinin üçüncü bölümünü izledi.

Filmin ardından konuşan Baydemir, 8 bin yıldır yaşamın hiç kesintiye uğramadığı Diyarbakır'da yaşamın tüm zorluklarına rağmen insanların acısını, hüznünü yüreğinde sevgiye dönüştürdüğünü söyledi. Son 30 yılda kente dair ön yargılar ve haksız algıların oluşturulduğunu anımsatan Baydemir, "Ben inanıyorum ki; bu emek ve bu başarı 30 yıldır süren haksız ön yargıların kırılmasına büyük katkı sunacak, bunu bu akşam bir kez daha görmüş olduk" dedi.

Geçen hafta dünyanın dört bir yanından gelen doktorları Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği proje olan Fiskaya Şelalesi'nde ağırladıklarını belirten Baydemir, şunları söyledi: "Fiskaya'yı her gördüğümde yüreğim kabarıyor. Tıpkı bir insanın evladını gördüğünde yaşadığı duygular gibi. Bu akşam hepinizin gözünde benzer durumu gördüm. Kendinden bir emek ve kendinden bir başarı." Ekibe teşekkür eden Baydemir, "Bu kent çok kadim bir kent. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, kentimizdesiniz, evinizdesiniz" şeklinde konuştu. Baydemir daha sonra ekip adına Senarist Yıldız Bilgin Bayazıt'a çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması