Marmaris'te atlı polis dönemi

Muğla Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, turizm merkezlerinde güvenlik hizmetlerine destek sağlamak amacıyla oluşturulan atlı polis timi, Marmaris'te göreve başladı.

Marmaris'te atlı polis dönemi
Marmaris'te atlı polis dönemi
GİRİŞ 20.06.2012 14:00 GÜNCELLEME 20.06.2012 14:00

Yaz sezonu boyunca Bodrum, Marmaris ve Fethiye sokaklarında Atlı Polis Birlikleri görev yapacak. Marmaris sahil şeridinde ilk devriyelerini atan atlı birliklerin tanıtımını Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay yaptı.

4 at ve binicileri, Marmaris Emniyet Müdürlüğü önünden başlayarak Uzunyalı sahil şeridinden meydana kadar tur attı. Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay da atlardan birine binerek tura katıldı. Atlı polis timine turistler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, "Suça yönelen, planlayan insanlar için at, ürkütücü ve caydırıcı özelliğe sahip. Daha önce Bodrum'da başlattığımız uygulamayı, Marmaris ve Fethiye'de de sürdüreceğiz. Halkımızla bütünleşmek istiyoruz bununda en güzel örneği at. Bizim tarihimizden gelen bir enstrüman.

Suçu düşünen suça yönelen suçu planlayan insanlar için at gerçekten ürkütücü, caydırıcı bir özelliğe sahip. Bu amaçla devriye hizmetlerimizi başlattık. Fethiye, Marmaris ve Bodrumda sezon sonuna kadar devam edeceğiz çalışmalarımıza. Yeni atlar gelecek bu sayımızı artıracağız. Hedefimiz 3 ayrı ilçede atlı birliğimizi tesis etmek" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak