Polisin katil zanlısı Kumrular'ın masum kızıymış!

Gaziosmanpaşa'da polisi şehit eden katil zanlısı olarak aranan Sultan Işıklı'nın Ankara Kumrular Sokak'ta yaşanan patlama sonrası gözaltına alınan genç kadın olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.06.2012 18:17 GÜNCELLEME 21.06.2012 20:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kumrular saldırısının ardından medyada genç kadının yaka paça gözaltına alınması eleştirilmiş "yardım etmeye giden masum bir kadın"ın gözaltına alındığı şeklinde haberler yapılmıştı.

Patlama sonrası gözaltına alınırken devrimci sloganlar atan Sultan Işıklı, serbest bırakılmasının ardından "Yardım amaçlı patlama bölgesinde olduğunu" savunarak polisin gözaltı kararını televizyonlar aracılığıyla eleştirmişti.

Kumrular saldırısı sonrası olay yerinde şüpheli olarak gözaltına alınan Sultan Işıklı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'u şehit eden iki kişiden biri olduğu suçlamasıyla halen emniyet güçleri tarafından aranıyor.

Polis memuru Zekeriya Yurdakul Gaziosmanpaşa'da bir lokantada yemek yediği sırada, biri kadın 2 terörist tarafından silahlı saldırıya uğrayarak şehit edilmişti. Emniyet Güçleri'nin yaptığı incelemeler sonucu teröristlerin kimliklerine ulaşılmış ve fotoğrafları kamuoyu ile paylaşılmıştı.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 22
  • Yiğido Murad 11 yıl önce Şikayet Et
    bu polislerde çok oluyo !!!!!!. şeffaf (!!!) medyamızın çok masum kızı... bu polislerde çok oluyo ama dimi.. neyseki bu güzel yürekli iyilik meleği masum kız o çok olan polislerden birisini şehid etti de malum medyamızın biyeri buz gibi soğudu............ tabiii bide polise düşmanlığı kendine ilke edinmiş vatanperverlerimiz(!!!)inde.. olayların iç yüzünü bilmeden yargısız infazla polise saldıran herkesi her camiayı her kurumu vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.. ve sadece acıyorum bu tiplere...
    Cevapla
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    hudut kartalı sizi anlamak zor. ben alllahtan başkasından korkmam kendi toprağımdan kendi insanımdan hiç korkmam.vatandaş neden polisi sevmez?genelden bahsediyorum.
    Cevapla
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    hep polisi suçluyorsunz.son osmanlı kendini son mohikan sanmış.. peki bizim polisimize yapılanlar avrupa ve amerikan polisine yapılsa ne tepki verirlerdi? elbette yanlış yapan varsa hangi meslekte olrsa lsun cezalandırılmalı.ama kişiler üzerinden emniyet kurumuna çamur atanların karşısındayım.sizin masabaşında veya torna başında hayati bir tehlike olmadan yaptığınız iş ile hayatlarını ortaya koyarak hepimizin uzak durmaya çalıştığı kişileri onlar yakalamak için uğraşıyor.karşında psikopatta balicide olabiliyor.bu kadar erkeseniz askerlikte yapsaydınız erkekliğinizi.
    Cevapla
  • hudut kartalı 11 yıl önce Şikayet Et
    son osmanlı rumuzlu ergen. şehit zekeriya kardeşimle birlikte görev yaptım. bunun onuru içindeyim. kızın söylediği her şeyi doğru kabul ediyorsun.bugün apo da kendince haklı.sen de diyorsun intikam alacakmış da hırs yapmış da . burda konu farklı bir şey sen tutmuş fatih'te adam dövdüler diyorsun. ben onu tasvip etmiyorum tabi ki. ama senin görüşlerin yanlış. rumuzuna yakışır yorumlar yap. ben senin adını duyduğunda korkacağın yerlerde görev yaptım. görev bilincini senden öğrenecek değiliz.
    Cevapla
  • Halil ŞAHİN 11 yıl önce Şikayet Et
    kimse. kimse türk polisine görev biçmesin.bizim polisimiz görevni en iyi şekilde yapıyor..eelyştirenler..polise hıncından.gerçi bu polis bizim polisimiz..türk milletinin polisi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir