Dağlıca Gazisi'nin babasına kredi vermediler!

Dağlıca saldırısında yaralanan askerin babası sitemli...Çünkü oğlunun yattığı hastaneye gitmek için kredi talebinde bulunduğu banka kendisine olumsuz yanıt verdi.

Dağlıca Gazisi'nin babasına kredi vermediler!
Dağlıca Gazisi'nin babasına kredi vermediler!
GİRİŞ 23.06.2012 17:35 GÜNCELLEME 23.06.2012 18:02
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Salı günü Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve bugün taburcu olan Trabzonlu er Ömür Arslan ailesiyle buluştu.

Oğlunun saldırıdan yaralı olarak kurtulmasıyla buruk bir sevinç yaşayan aile, bir taraftan da sitem etti.

BANKADAN RET

Oğlunun yaralandığı haberini alan baba cebinde 10 lira para ile çaresizlik içinde en yakın banka şubesine koştu. Daha önceden de yaptığı kredi başvurusunu yenileyen baba, banka personeline durumunu anlatarak aciliyetini dile getirdi. 
Banka personelinin, kendilerinden gün içerisinde yanıt beklemesini söylediği baba Ali Arslan, daha sonra olumsuz yanıt alınca ikinci kez yıkıldı.

Haber 7’nin ulaştığı Gazi babası Ali Arslan oldukça onurunun kırıldığını söyleyerek yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi;

‘Oğlumun yaralı olduğunu ve Ankara GATA’ya gönderildiğini öğrendik. Hemen Ankara’ya gitmek için hazırlık yaptım. Ancak cebimde sadece 10 TL olduğu için İş Bankası Yeni Mahalle Şubesi’ne giderek, oğlumun Dağlıca saldırısında yaralandığını söyledim ve acil kredi talebinde bulundum.  Banka personeli bana gün içerisinde haber beklememi söyledi. Akşama kadar bankadan gelecek haberi bekledim. Kendilerinden haber çıkmaması üzerine çalıştığım sitenin yöneticileri aralarında para toplayarak bana verdi. Bankadan ise iki gün sonra kredinin olumsuz olduğu yanıtını aldım.  Benim oğlum bu vatan için dağda çatışırken böyle bir yanıt almak onurumu kırdı. Banka personeli hakkında şikayette bulunacağım’ dedi.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • seydan yalçınkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    illaki şehitmi olması lazım... bu kardeşimiz tatil amaçlı kredi talep etmiyor..bu kardeşimiz eglence mekanlarında yer almak adınada kredi almıyor..bu kardeşimizin daha önce bankalar adına olumsuz ödemeleride olmuş olabilkir..ama bu durumda olan insana bu şekilde davranış olurmu..teknoloji imkanları var kardeşim..tel var faks var..durumu genel müdürlüge ulaştırısın ..genele müdürlük makamında oturan insanlar bu şekildeki sorunlara müdahil olmayacaksa oturmasınlar o koltukta..ayıptır ya..yazıktır ya..vatan diyoruz ama vatan adına ölüme gidenleri çabuk unutuyoıruz..ha unutuyordum o banka genel müdürü ve personeli bu mehmetçik sayesinde tatillerini yapıyorlar rahatta uyuyorlar..yazıklar olsun..aslında utanılacak bi durum ama utanacak ar kalmamışki...
    Cevapla
  • seydan yalçınkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    insanlık adına amaçlarımız... yazıklar olsun aslında insanlık olarak bizlere yazıklar olsun..ne olduki bizlere..neden bu kadar kısa sürede degişme..neden yozlaşma neden egoistlik bencillik neden hor görmeler aslında yok oluyoruz..hepimiz söyler veya yazarız ama iş icraata gelince gıkımız çıkmaz..biz bu degliz aslında misafirper cömert komşusu aç yatarken tok yatmayan biz böyle degildik ki...bana degmeyen yılan yaşasın zihniyeti oldukça bizleri çok yılanlar sokacaktır..ne yazıkki ateş düştügü yeri yakıyor eskiden sagını solunu da etkilerdi ama şimdi sadece düşen yer yanıyor..sanmayınki o ateş sizlerede düşmeyecek elbet düşecektirki..
    Cevapla
  • DiRiLiS 11 yıl önce Şikayet Et
    hemşehrim yanlış yere gitmiş. trabzonspor kulübü'ne gitseydin mutlaka bir yolluk verirlerdi ne işin var üç kağıtçı bankalarla..!
    Cevapla
  • ilayda 11 yıl önce Şikayet Et
    ya bakin.... ya sen diyorsun ya esi dostu felan yokmu diye, peki o es dostlarin paralari varmi sence verecek? hem kaymakamliga gitse sanki hemen siraya alip hemen bir kac kurus verecekler sankii,insanlari basdan yitiyorlar yok haftaya gel yada sira bekle okadar cok insan varki bu abiye hemen sira gelmesi mümkün bile deyildir... hem bir baba yada anne cocugunun yarali oldugunu duyunca hemende asker bir evladi yarali oldugunu duyunca hic zaman kaybetmek istemez hemen evladinin yanina gitmek ister bu kaymakam yada banka felan isleri günler haftalar ister...hem birsey daha ben sahsen o bankadaki kisi olsaydim bana biri gelip ayni durumu anlatacak ben ona kendi cebimden veririm be al abi madem gazi babasisin oglunda yarali bizim icim kan döküyorlar al bu yol parasida benden olsun diye veririm..ama herkes benim gibi deyil tabi... bizim bankaci yada memurlar pek vicdanli deyiler..ve de sahtekarda oluyorlar...neyse allah yardimcilari olsun ya ne diyim..hasan kardes,aynen sanada katiliyorum....
    Cevapla
  • Necmettin Yavuzlar 11 yıl önce Şikayet Et
    adam karistiryor. adam elma ile armudu karistiyor. bu yardimi devlet verir banka vermez, kimse de oglu savasiyor diye bankanin sahibi gibi davranamaz, banka vermeyebilir ama devlet adami bu duruma dusurmeyip finanse etmesi lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı