Metrobüs yolunda facidan dönüldü

Merter-Cevizlibağ istikametinde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir panelvan tipi araç metrobüs yoluna girdi. Kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı:

GİRİŞ 24.06.2012 21:33 GÜNCELLEME 25.06.2012 16:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

E-5 Karayolu Avcılar istikametinde seyir halindeki 34 GG 6881 plakalı araç takla atarak Zeytinburnu metrobüs durağına girdi. Kaza anında metrobüsün olmaması faciayı önledi. 

E-5'te Topkapı'dan Avcılar istikametine doğru hızlı bir şekilde gittiği iddia edilen araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direklerine çarptıktan sonra takla atarak Zeytinburnu metrobüs yoluna girdi. Kaza sırasında yoldan metrobüsün bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Bu sırada metrobüs durağında bekleyen yolcuların belli bir süre olayın şokunu atlatamadığı gözlendi. Metrobüs yoluna giren aracın içinde bulunan iki kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Öte yandan kaza yapan araçtan fırlayan bazı parçaların seyir halindeki diğer bir araca saplanarak 1 kişinin hafif yarlanmasına neden olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracı metrobüs yolundan çıkarmasının ardından metrobüs seferleri tekrar başladı.

Kaza anı mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    makasin sonu. arkadas ne anliyorlar bu makas denen seyden hadi kendi caninizi düsünmüyorsunuz..bari sucu olmayan vatandaslari dusunun...ehliyetini ömür boyu men ediceksin bu kisilerin..ama bizde malesef bir cok alanda kanunlarimiz caydiricilik noktasinda resmen dalga gecer gibi...
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 11 yıl önce Şikayet Et
    makas atmak serbest... yağmurlu havada makas atmak ve trafiği tehlikeye atacak şekilde araç kullanmak serbest.. o durakta adam öldürse, o adam doğrudan cinayet işlemiş olacaktı da, o cinayetin teşebbüsü olan saçma sapan araç kullanmaya bu memlekette laf diyen yok.. batıda olsa adamı çarmıha gererler de, bizde ceza bile yok..
    Cevapla
  • Tuncay 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kardeşşş. ahmet kardeş sen müneccip , haşa peygamber misinde allah'u taalanın yardımcı olmadığı kanaatinde bulanabilme gafletinde bulunuyorsun??? aldığın nefeside ona borçlusun yat kalk dua et.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    araçların, aklımızın, siyasetimizin.hakimiyetini kaybediyoruz.. allah yardımcımız olsun diyeceğim ama yardım etmiyor işte.!
    Cevapla
  • Osman Kurt 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kemal kardeşim.... 3,5 yıl londrada yaşadım, oradaki metro ağını , insaların nasıl medeni, konforlu ve de gidecekleri yere hızlı gittiklerini görünce bizim şu metrobüs (ki başka ülkede böyle bir icat yoktur herhalde) leri görünce inan üzülüyorum... ha şimdi diyeceksinki eskiden o da yoktu, insanlar iyice perişandı!!! iyi anladıkta bu metrobüste ihtiyaca cevap vermeyecek, hem iş saatleri insaların nasıl eziyet çekerek binmeye çalıştıkları, yolculuk ettikleri de cabası. bir an önce beylikdüzü- zincirlikuyu- arasına metro başlatılmalı, isterse 10 yıl sürsün yapımı. son çare metrodur metro....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?