Kayıp pilotun babası umutlu!

Suriye'nin düşürdüğü uçağın pilotlarından Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un baba evinde umutlu bekleyiş sürüyor. Baba Osman Aksoy, "Umudumuzu kaybetmiş değiliz." dedi.

Kayıp pilotun babası umutlu!
Kayıp pilotun babası umutlu!
GİRİŞ 25.06.2012 15:57 GÜNCELLEME 25.06.2012 15:57

Suriye'nin vurduğu Türk uçağının pilotlarından olan Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un Bağcılar'daki baba evinde, oğullarından gelecek müjdeli bir haber bekleniyor. Baba Osman Aksoy'da oğlunun sağ salim döneceğinden ümidini kesmiş değil. Yetkili makamların bu konudaki çalışmalarını değerlendiren Osman Aksoy, "Devlet büyüklerimiz arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Ümidimizi kaybetmeden, çocuğumuza sağlıklı bir şekilde kavuşmak istiyoruz. Oğlum görevini severek, isteyerek yapıyordu. İnşallah kavuşmak nasip olur." ifadelerini kullandı.

Olaydan 3 gün önce oğluyla konuştuğunu belirten Osman Aksoy, "Oğlum durumunun çok iyi olduğunu, komutanları tarafından sevildiğini ve severek görev yaptığını anlattı. Abisi Fatih de aynı yerde görev yapıyor. O da kendi üstlerinden sürekli olarak bilgi alıyor. Sabırlı bir şekilde beklememizi tavsiye ediyor. Aldığı bilgileri bana da iletiyor." şeklinde konuştu.

Pilot oğlunun daha önce de benzer görevlere gittiğini ve yaşadıklarından da zaman zaman kendisine bahsettiğini anlatan Aksoy, "İnsan kafasını yastığa koyduğu zaman rahat edemiyor ama ayakta durmak için de sağlığa ihtiyacımız var. Birkaç saat olsa da uyumaya çalışıyoruz." dedi.

Olaydan sonra pilotların kurtulduğu söylentisi yayıldığını hatırlatan baba Aksoy, "Başbakanımız arama kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği yönünde açıklama yaptı. Henüz sağlıklı bir bilgi yok. Biz de uyuyamıyoruz elbette. Geç saatlere kadar, belki bir açıklama yapılır diye haberleri takip ediyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?