Ş.Urfa ve Hatay'a askeri araç sevkiyatı

Şanlıurfa ve Hatay'ın bazı ilçelerine askeri araç sevkiyatı yapıldı. Suruç ilçesine getirilen zırhlı araçların 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Mürşitpınar Karakolu'na geçtiği görüldü.

Ş.Urfa ve Hatay'a askeri araç sevkiyatı
Ş.Urfa ve Hatay'a askeri araç sevkiyatı
GİRİŞ 27.06.2012 22:37 GÜNCELLEME 27.06.2012 22:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Araçların sınır hattında konuşlandırılacağı öğrenildi.

-Hatay-

Hatay'da ise İskenderun ilçesindeki 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na ait bir grup askeri araç, sınırdaki ilçelere sevk edildi.

AA muhabirlerinin edindiği bilgiye göre, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugayı Şehit Ahmet Tor Kışlası'ndan çıkan yaklaşık 30 araçlık konvoy ilçe merkezinden geçerek E-91 karayolundan sınıra doğru hareket etti.

Askeri araçlar, güvenlik önlemleri altında Yayladağı ilçesine geldi. Aralarında bir askeri ambulansın da bulunduğu araçların Yayladağı Garnizon Komutanlığı'na giriş yaptığı görüldü.

Konvoydaki askeri araçlardan bazıları da Reyhanlı ilçesine bağlı 3. Piyade Hudut Birliği'ne geldi. Birliğe gelen araçlara polis ve jandarma ekipleri eskortluk yaptı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • okan uzun 11 yıl önce Şikayet Et
    uyuyan ordu. suriyede dusen ucakda pilotlarla itibat kesilmis yani bu ucakgin sinyanleriyle uzakdan oynanmis bu ucak amerikan yapimi ucak kodlari amerikanin elinde israil bu kodlari almasi bir bardak kahve icmek kadar kolay cunku amerikan ordusununda cok bilgiye sahip israil suriye ates acsada ayni anda ucagi havada durdurduysa al simdi ara ne oldu amerikan ucaklarinin butun kodlari degismeli der hal.
    Cevapla
  • sfenks 11 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bırakın savaşı.. onlar müslüman kardeşlerimiz... . dünya suriye ile savaşmamız için dua ediyor.. müslümanı müslümana vurdurma derdindeler..
    Cevapla
  • burock1 11 yıl önce Şikayet Et
    uçak gemisininde sırası var :). yerli bir uçak gemisinin yapılması için tam teknoloji uçaklar yerletirilmesi gerekir o uçağa yani f-35 ler... tamamıyla bize teslim edildiğinde bunun göz önüne alınıp uçak gemisine konulacağını emin olabiliriz :) f-35 lerin durumuda belirsizliğini koruduğu için uçak gemisi de ona göre askıya alınmış olabilir... uçak gemimize çokta iyi yakışır f-35 ler :)
    Cevapla
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    uçak gemisi olsaydı. uçak gemimiz olsaydı bence daha da iyi olurdu tabii havadan karadan denizden ve stratejik açıdan çok çok güçlüyüz yüce allah'a şükürler olsun ama yerli bir uçak gemisi yapmanın zamanı geldi artık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı