Tunceli'de çatışma: 2 terörist öldürüldü

Tunceli-Ovacık karayolunu bir günde iki kez kesen PKK’lı teröristlerden ikisi ölü ele geçirildi.

Tunceli'de çatışma: 2 terörist öldürüldü
Tunceli'de çatışma: 2 terörist öldürüldü
GİRİŞ 03.07.2012 09:15 GÜNCELLEME 03.07.2012 09:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Pazar günü Tunceli-Ovacık karayolu bir günde iki kez PKK’lılar tarafından kesilerek araçlardan indirilen yolcu ve sürücülere örgüt propagandası yapılmıştı. Güvenlik güçleri tarafından o gün karadan ve havadan başlatılan operasyon sürerken, bugün sabah saat 04.00 sıralarında bir grup örgüt militanıyla sıcak temas sağlandı. Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, teröristlerle yaşanan çatışmada iki terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Bölgede karadan ve havadan operasyonlar sürüyor.

İHA

YORUMLAR 3
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    kolay gelsin. birliklerimize terörist avında başarıalr ve kolaylıklar diliyorum. inşallah süren operasyonlarda daha da fazla zaiyat verdiririz katil pkk'ya ve destekçilerine..!
    Cevapla
  • Kenan GÜNEŞLİ 11 yıl önce Şikayet Et
    tunceli çözülürse terör biter. sınır illerimizdeki saldırıları hep coğrafi şartlara, başka ülkelerin topraklarına hakim olamamalarına bağlıyoruz ama, sınırdan 600 km. içerdeki öz topraklarımız üzerinde hergün şehitler veriyoruz, askeri birliklerimiz terörist saldırılarına maruz kalıyor. teröristlerin çok rahatlıkla taban bulabildiği bu inlerin yerle bir edildiği gün, türkiyedeki terörde bitecektir. tunceli de teröristlerle işbirliği yapan ihanet şebekeleri, sınırdaki alçaklara da aynı desteği veriyor. tunceli şifresi çözüldüğü gün, türkiyede terör biter.
    Cevapla
  • Kürşat Kadir ALPEREN 11 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcınız olsun.. yanınızdayız dualarımızla yüce türk milletinin aslanları... biliyoruz ki anadolu'da her dönem hain olmuştur ve her dönem o hainleri inlerinde boğan yiğitler de olmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!