Bu da Adana'nın romantik hırsızı

Adana'da çaldığı cüzdan boş çıkınca sahibine geri götürüp verirken yakalanan hırsız, adliyeye sevk edildi.

Bu da Adana'nın romantik hırsızı
Bu da Adana'nın romantik hırsızı
GİRİŞ 19.07.2012 13:14 GÜNCELLEME 19.07.2012 13:14

Gazetecilerin sorularına; "Ben suçsuzum pişman olduğum için cüzdanı geri verdim" yanıtını veren zanlı, daha sonra beklenmedik bir açıklama yaptı ve; "Size bir tek şey söyleyeceğim Şeyma'yı çok seviyorum, o benim sevdiğim kız" dedi.

Edinilen bilgiye göre; olay, 18 Temmuz 2012 günü akşam saatlerinde merkez ilçe Seyhan'a bağlı Yeşilyurt Mahallesi 70097 Sokak’ta meydana geldi. iddiaya göre; aracıyla söz konusu sokakta seyir halinde olan Metin Kopmaz (42), yolda arkadaşlarını görünce onlarla sohbet etmek için aracını kenara çekti. Otomobilin kontağını kapatmayan Korkmaz, 5 metre ilerideki arkadaşlarının yanına giderek, onlarla konuşmaya başladı. Bu esnada çok sayıda sabıkası bulunan Oğuzhan Y. (Yıldırım) (20), otomobil içerisindeki cüzdanı alarak, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Takip edilmediğini anlayınca bir süre sonra durup, çaldığı cüzdanın içini kontrol eden Yıldırım, cüzdanda para olmadığını görünce tekrar aracın yanına giderek, otomobil kenarında sohbet edenlerden sigarasını yakmak için ateş istedi. Daha sonra sonra elindeki cüzdanı gösteren Yıldırım, “Ağabey bu cüzdan sizin mi? Bunu yerde buldum” dedi. Ancak Korkmaz, “Benim arabamda bulunan cüzdanın sende ne işi var?” yanıtını vererek, Oğuzhan Y.'ye saldırdı ve kendisini darp etti. Şüpheli, etkisiz hale getirildikten sonra polise teslim edildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce, sorgulanmak üzere emniyete götürülen Oğuzhan Y.'nin ifadesi alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Bu sırada kendisini görüntülemek için bekleyen basın mensuplarını gören Oğuzhan Y., önce gitmek istemedi, ancak polislerin ikna etmesinin ardından adliyeye götürülmek üzere polis aracına getirildi. Gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara; ""Ben suçsuzum hiç bir şey yapmadım" yanıtını veren Oğuzhan Y., daha sonra; "Size bir tek şey söylemek istiyorum Şeyma'yı çok seviyorum, o benim sevdiğim kız. Onun için yapmadım ama onun yüzünden hayatım alt üst oldu. Onu çok seviyordum psikolojim bozuldu. Ben hırsızlık yapmadım. Cüzdanı aldım pişman olunca geri sahibine getirdim. Ben sadece çok seviyorum" dedi.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak