Savunma Bakanı: Pilotlarda kurşun izi yok

Düşürülen Türk jetine yönelik yeni bir açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, otopsinin tamamlandığını pilotlarda kurşun izi olmadığını söyledi.

Savunma Bakanı: Pilotlarda kurşun izi yok
Savunma Bakanı: Pilotlarda kurşun izi yok
GİRİŞ 23.07.2012 20:30 GÜNCELLEME 23.07.2012 22:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Yılmaz,  düşürülen uçakla ilgili yeni parçalara daha ulaştıklarını, uçağın kuyruğunu bulduklarını incelemenin sürdüğünü söyledi.

ayrıntılar geliyor.

YORUMLAR 5
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    saraydaki saldırı. uçağımızı kimin düşürdüğü belli mi değil, esadın güvenlik zirvesinde komutanlarını götüren patlamayı yapan belli mi değil. yıllar sonra bu işi türkiyenin organize ettiği ortaya çıkarmı belki evet. şu an ne olup bitiyor bize verilen kadar biliyoruz sayın kahvehane savaşçıları ve siyasetçi yorumcuları
    Cevapla
  • Murat Taner 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye'nin bir şey yapmadığını nerden çıkarıyorsunuz. oturduunuz yerden ahkam kesmeyin yorumcular.. ne kadar vatansever olmadığınız belli oluyor. siz gidin bu yorumları suriye'nin nusayri haber sitelerinde yazın. asıl vatan haini sizlersiniz. okuyucular da bunun farkında. pilotların aileleri dahi bu olayı büyütmeyin savaş istemez diyor. siz kim oluyorsunuz ha? pkk yandaşları sizi. merak etmeyin pkk nın da sonu yakında kürtlerin kendi elinden olacak o da yakındır. az kaldı bekleyin. yeter be insanlara çektirdiğiniz.
    Cevapla
  • kürt şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    hesap soracak ne lider var ne ülke. geçti bolu pazarı. bu olay artık türkiye için bir etiket olur. adamlar biz yaptık diyor bizimkiler onları yalancı çıkarmak için mücadele ediyor . bari diyin bu günkü helikopter kaza yaptı haberi gibi uçağımız teknik bir arızadan dolayı düştü de millet e de ddış devletlerede rezil olmuyalım. ama artık çok geç çırpındıkça batıyoruz. genel kurmayın dediği gibi bekleyin göreceksiniz ne olacağını dedi ve şamın göbeğinde devlet binasında güm güm iç işleri ve ordu komutanı güme gitti. alenen yazamaz ve söyleyemezsizniz bunun düşürülen uçağın intikamı olduğunu ama bari fısıltı gazetesi ile yayın :) umarım öyle olmuştur :d :d yoksa benmi çok hayal perestim ?
    Cevapla
  • erol ayten 11 yıl önce Şikayet Et
    tansu çiller kadar olamadınız.. 1997 yılında kardak krizi sırasında o bayrak inecek o asker gidecek demişti,dediğini yaptı askerler gitti,bayrak indi o adaya türk bayrağı asıldı.
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    eeee suriyeye hangi bahaneyle saldiracaz ya. yada bahaneye gerek yok libyadaki gibi zatensaldirmaya basladik galiba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı