Genelkurmay'dan 'Ülkü Adatepe' iddialarına cevap

Genelkurmay Başkanlığı, Ülkü Adatepe'nin cenaze törenine TSK'dan katılım olmadığı şeklindeki haberlerin gerçeklerle bağdaşmadığını, törene 160 subay ve astsubayın katıldığını açıkladı.

Genelkurmay'dan 'Ülkü Adatepe' iddialarına cevap
Genelkurmay'dan 'Ülkü Adatepe' iddialarına cevap
GİRİŞ 04.08.2012 19:13 GÜNCELLEME 04.08.2012 19:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada bugün bir gazetede, "Ülkü Ata'sına Kavuştu" başlığı ile verilen haberde "Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adadepe için yapılan cenaze törenine TSK'dan katılım yoktu" şeklinde kesinlikle gerçeklerle bağdaşmayan bir ifadeye yer verildiği bildirildi. Açıklamada, "Birçok basın ve yayın organında da yer aldığı üzere, TSK çelenginin de hazır bulundurulduğu cenaze törenine garnizonda görevde bulunan general ve amirallerin tamamı ile 160 subay ve astsubay katılmıştır" denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mete bilge 11 yıl önce Şikayet Et
    hükümetten niey kimse yok. osmanlı hanedanının bilmem kaçıncı kuşaktan ölmüş kişilerinin cenazesine hükümet tam kadro aktıldı. kabenin örtüsünden bir parça, tabutlarına konuldu . ki o kişiler türkçeyi bile unutmuş, fransızlarla, ingilizlerle akraba olmuşlar evlilik yaparak. akp yi anlamak çok zor....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı