Haliç'te metrobüsler çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Haliç Köprüsü'nde akşam saatlerinde, Avcılar-Zincirlikuyu seferini yapan 34 TN 2796 plakalı metrobüs, karşı yönden gelen 34 ZJ 6062 plakalı metrobüse aynasıyla yandan çarptı.

Haliç'te metrobüsler çarpıştı
Haliç'te metrobüsler çarpıştı
GİRİŞ 10.08.2012 18:33 GÜNCELLEME 10.08.2012 21:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kazada, Avcılar istikametine giden metrobüsün camlarının kırılması nedeniyle, araçta bulunan Ekrem Can (44), Erhan Koç (30), Necmi Kuşkaya (47), Mustafa Pekaz(44), Ayşe Durmaz (36) ve Ezgi Malkoç (23) hafif yaralandı.
Yaralılar, ambulanslarla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Vakıf Gureba hastanelerine götürüldü.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, metrobüsün olay yerinden çekilmesiyle normale döndü.

YORUMLAR 11
  • fatih 11 yıl önce Şikayet Et
    metrobüs ve haber7'de yorum kalitesi. mertobüs faydalı ama yeterli değil. metrobüs kısa vadeli geçici çözüm. kalıcı çözüm e5'in altından metro ve o şeritlerin tekrar yola katılması. o mesafedeki metro da sanırım 10 senede bitmez. ayrıca aşağıdaki yorumcunun bazı sözleri: "şerefizler", "iğrençler","beş para etmez nankör", "ağzını burnunu kıracağım", "işçiler chp'li olduğundan bilerek kazaya uğradı (öyle ki biri öldü, sanırım bu işçi parti işini abartmış)".
    Cevapla
  • Bekir Kösem 11 yıl önce Şikayet Et
    gözünü seveyim gözünü. metrobüsün gözünü seveyim. bunu yapan işçilerden yöneticilerden hatta aracı yapanlardan allah razı. lagaluga yapmayın, metrobüs demek beylikdüzünden karşıya kaç dk da gideceğini bilmek demek
    Cevapla
  • mustafa özbek 11 yıl önce Şikayet Et
    mustafa babal kardeşime.. üstad kendini okadar kızdırma.öfke sana zarar verir bunlar anlamaz isyanından . bunlar çöp yığınlarından anlarlar,sıtma riski olan , etrafı kötü kokutan. sonra bunlar neden anlar biliyormusun aziz dostum tıslayıp günlerce akmayan musluklardan anlarlar sonrada cami musluklarına gidip su çekmekten anlarlar her nekadar cami musluklarına dahi mecbur olmak hoşlarına gitmesede. sonra hiçbir zaman zamanında kalkmayan otobüs seferlerinden anlarlar. velhasılı bu tip insanlar hizmetten anlamaz . tek bildikleri eleştirmektir koskoca istanbul metropolünün ulaşımı hakkında en ufak bir fikir dahi beyan etmezler. eleştirirler eleştirirler eleştirirler icraata gelince koca bir tıss tırlar:)
    Cevapla
  • Mustafa Tullab 11 yıl önce Şikayet Et
    istanbul'da yaşamayıp da yorum yazan yılmaz. uzaktan sallayıp ben beğenmiyorum demek ne kadar kolay. metrobüs şu anda istanbul için nimet. özel aracım olmasına rağmen işe onu kullanmıyorum, metrobüsle gidip geliyorum.
    Cevapla
  • mavili 11 yıl önce Şikayet Et
    kendini bilmez hatta bir *ok bilmez yorumcular. sizin hiç metrobüse binmediğiniz belli oluyor. ağzı olan konuşuyor. yok her şey para yok çok kaza yapıyor yok tramvay olsaydı.... allahın dingilleri. tramvayla o kadar yolu akşama kadar gidemezsin. siz o hatta kaç tane araç çalışıyor haberiniz var mı? bir gitmeden diğeri geliyor. bir günde kaç yolcu taşındığından habersiz lak lak yapan chp zihniyetli hatta zihniyetsiz yorumcular. kapayın çenenizi, kesin sesinizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
İzmir'de peş peşe yangınlar