Başbakan Erdoğan'ın torun hasreti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Amerika'dan dönen kızı Esra Albayrak ile torunları Ahmet Akif ve Mahinur Albayrak'ı karşıladı.

Başbakan Erdoğan'ın torun hasreti
Başbakan Erdoğan'ın torun hasreti
GİRİŞ 10.08.2012 21:13 GÜNCELLEME 10.08.2012 21:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, cuma namazından sonra bir süre kaldığı Haliç Kongre Merkezi'nden çıkarak, Atatürk Havalimanı'na geldi.

Erdoğan, VIP Salonu'nda, Amerika'dan gelen kızı Esra Albayrak ile torunları Ahmet Akif ve Mahinur Albayrak'ı karşıladıktan sonra buradan ayrıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    emekli için kıyak isteyen { necdet kızılırmak }. almanyadan emekliyin 15 yıl oldu emekli olalı ilk başta şimdiki avro hesabi ile 749 avroyla başladım şimdi ise 760 avro alıyorum 15 senede nekadar artmış sen hesapla.istersen belgeleriyle ispat edebilirim.türkiyede milletimiz yalnız ağlamayı biliyor. şükretmek yok !
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan erdoğan'ın torun hasreti. biraz da emeklilere hasret çekse ya bayram geliyor emeklilerde para yok bir kıyak yapsa da bayramı rahat geçirsek !!!!
    Cevapla
  • bulent791 11 yıl önce Şikayet Et
    çok büyük insansın !!!! allah başımızdan eksik etmesin........ bu ülkeye okadar çok şey kazandırdınki ...saymakla bitmez ..örnek bir insansın bu ülke gençlerine kaybettiğmiz maneviyatı örnek davranışları tekrar kazandırdın.. allah razı olsun senden allah uzun ömürler versin yarabbim..ülkeyi tekrar şahlandırdın dipten aldın ..tv ye bakıyorum o insanlara yardımların hep gözlerimiz doluyor..halkın içinden geldiğniz o sıcaklığıız merhametiniz çok değerli insansınız sizi çok seviyoruz başbakanımız...
    Cevapla
  • Hilmi BAYRAM 11 yıl önce Şikayet Et
    saygılar. bu tarz haberlerle akp nin ve başbakanın imajını parlatmaya çalışanlara cevap sandıkta verilmeli.. başbakanın torun hasreti yerine evladını kaybeten şehit ailelerinin evlat hasretini de bi hatırlasanız ah...
    Cevapla
  • Abdullah çetin 11 yıl önce Şikayet Et
    kemal sarı'ya. cevap cok basit o hakkaride, şırnakta olanlar halkın cocukları! sözlenecek cok söz var ama gereksiz, ama bu sitede cok akp'li var belki başka cevapları olur baksana böyle bir şeyi bile haber yaptılar ya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?