Helikopter kazasında ölen memur toprağa verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yangın söndürme helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden orman muhafaza memuru Orhan Çelik'in cenazesi, Manisa'da defnedildi.

Helikopter kazasında ölen memur toprağa verildi
Helikopter kazasında ölen memur toprağa verildi
GİRİŞ 11.08.2012 18:55 GÜNCELLEME 11.08.2012 18:55

Orhan Çelik'in Türk bayrağına sarılı naaşı, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından Spil Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Burada helallik verilen cenaze daha sonra Hicret Cami'sine götürüldü. İkindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Manisa Orman İşletme Müdürü Yalçın Akın, Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu ile siyasi partilerin temsilcileri ve mesai arkadaşları katıldı.

Çelik'in cenazesi kılınan namazın ardından Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Eğridere mevkisinde çıkan orman yangınına müdahale eden bir söndürme helikopteri 9 Ağustos'ta düşmüş, kazada helikopterde bulunan Türk pilot Atıf Ateşok, orman muhafaza memuru Orhan Çelik ile Rus pilotlar Aleksandir Gavrilov, Nikolay Atepalikhin ve Rus personel Sergey Khorokhorin yaşamını yitirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti