Bebek yüzlü katil Alanya'a yakalandı

Adam öldürme, gasp ve bıçaklama suçlarından hükümlü olarak kaldığı Şanlıurfa Cezaevi'nden firar eden, kamuoyunda "Bebek yüzlü katil" olarak tanınan Ali Kaya, Antalya'nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Bebek yüzlü katil Alanya'a yakalandı
Bebek yüzlü katil Alanya'a yakalandı
GİRİŞ 18.08.2004 21:22 GÜNCELLEME 18.08.2004 21:22

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, adam öldürme, gasp ve bıçakla yaralama suçlarından 15 yıla mahkum olan Ali Kaya, 9 ay önce Şanlıurfa Kapalı Cezaevi'nden firar etmişti.

  

Alanya'da da çeşitli gasp olaylarına karışan cezaevi firarisi Kaya, Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol devriyesi görevi yapıldığı sırada bir otomobil içinde Erdal Yılmaz adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı.

  

Jandarma tarafından sorgusu tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından yeniden tutuklanarak cezaevine konulan Ali Kaya, Manisa Ruh ve Akıl Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ve kamuoyunda "Çivici katil" olarak bilinen Ayhan Kartal'ı öldürmüştü.

  

Ali Kaya, 1997 yılında Alanya'da amcası Celal Kaya'yı, Adana'da annesine tecavüz eden Zeynel Abidin Gümüş'ü öldürmüş, çeşitli olaylarda da Alanya'da 5 kişiyi bıçaklamıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı