K.Maraş'ta hain tuzak!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola önceden döşenen bombanın patlatılması sonucu bir asker ağır yaralandı.

K.Maraş'ta hain tuzak!
K.Maraş'ta hain tuzak!
GİRİŞ 29.08.2012 20:54 GÜNCELLEME 30.08.2012 00:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK tarafından yapıldığı belirtilen bombalı saldırı, Adıyaman yolunun Pazarcık ilçesi yakınlarında gerçekleşti. Yola daha önceden döşenen mayının uzaktan kumandayla askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucunda bir asker başından ağır yaralandı. Yaralanan er Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diğer taraftan Tunceli -Erzincan karayolunda yolu kesen teröristlerin çok sayıda ağır tonajlı araçları ateşe verdikleri ve yolu kapattıkları öğrenildi.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • Remzi Bozkurt 11 yıl önce Şikayet Et
    allah belanizi versin sizinnn hainler...... ya bu patlayicilari nerden bunlar buluyorlar neden bu yönde arstirmalar yapilmiyor ..nerde bizim uzmanlar bu patlayicilar nasil yapiliyor ve neler lazim bu gibi kimyevi maddeleri kontrol altina alamiyormuyoz,böyle firmalarda devamli bir güvenlikci vardir ve yabanci kisilerin ellerine gecmesi engellenmeli.. ve kontrollar siklastirmali..
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    terörle mücadele ediliyormu. merak ettimde
    Cevapla
  • Gökhan GÖKTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    sn başbakan daha ne bekliyor. idam yasası bekliyorum.bu kadar hoşgörü de fazla.artık icraat bekliyoruz.aksi halde hükümetin terörle mücadelesine inanmıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek