Menderes'in avukatı son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Adnan Menderes’in avukatı Talat Asal, Ankara'da toprağa verildi.

Menderes'in avukatı son yolculuğuna uğurlandı
Menderes'in avukatı son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 02.09.2012 15:52 GÜNCELLEME 02.09.2012 15:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü'nün 1968-1970 yılları arasında başkanlığını da yapan Asal için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, kızı Cana Atıç, oğlu Ferda Asal, TBMM Eski Başkanı Hikmet Çetin, eski milletvekilleri Mehmet Dülger, Saffet Arıkan Bedük, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Ankara’daki Beşiktaş Dernekleri yönetim kurulu üyeleri ve yakınları katıldı. Asal’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    sağlık sorunları olan cumhurbaşkanı..ne demek be... malum bizim ntv ,sayın gülün hastalığını böyle anons ediyordu. sanki 5-10 tane hastalıkla boğuşan biri gibi algılatmak mı istiyor acaba..her haberin arkasına şartlı refleksle bir kemal kılıçdaroğlu haberi sokuşturan ntv, sağlık sorunları olan sayın gül haberinden sonra koşu yapan, amuda kalkan, perende atan, bir kış günü cemre haçı için denize atlayan bir kılıçdaroğlu filmi bulamadı demek. zaten sizde iş yok, ben bir site kurup ntv nin akp karşıtlığını nasıl zekice uyguladığını göstereyim bari..kemal beye mefdunluğunu da her haberde anlatayım size..ayrıca polis vuranlarla, polisin kaçarken vurduğu sabıkalıların haberlerini de bir izleyin de kimden taraf olduğunu görün. ak de görsün..gün gelir lazım olur.ah vah etmezler..ama enaniyetleri kırılır tabi..süngüleri düşmüş olur da beni hayırla yadederler.
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    kemal bey mefdunu ntv de ,bu haber hiiç olmadı sanki.. rahmetli talat asal tam bir chp muhalifi idi. cenazesine bakın..sadece 1 saf..nerde menderesin rantını yiyen demirel ve cindoruk tayfası. ntv öğle haberlerinde bile talat beyin haberini yapmadı. rahmetlinin 1969 radyo seçim konuşmalarından birisi dünya çapında bir chp muhalifliği örnegidir. bu metni her chp muhalifi bulsun ve altın varakla yazdırıp duvarına ebediyyen assın. enaniyet yüklü akp lilere gerekecek zaten.seçim zamanı yaptığım yorumlarda bu radyo konuşmasından çok laf ettim ama tınmadılar bile. keşke o kendi sesinden şairce okuduğu,hepimizi çoşturan ve chp nin ne olduğunu anlatan metni bulsalar..sonra bana dua ederler.(trt arşivinde olmalı eger yok etmedilerse).bulun o metni ve tayyip beye okuyun.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    hani kafasında cinler dolaşan, cindoruktu ya. bir o ve demirel obir tarafa göçmedi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma