Şırnak'ta polis merkezine saldırı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezinde polis karakoluna teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Şırnak'ta polis merkezine saldırı
Şırnak'ta polis merkezine saldırı
GİRİŞ 02.09.2012 23:02 GÜNCELLEME 03.09.2012 19:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akşam saat 22.00 sıralarında ilçe merkezindeki karakola uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlere, güvenlik güçleri tarafından karşılık verildi.

Edinilen bilgiye göre teröristler Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi ilçe Jandarma ilçe Emniyet Müdürlüğü ve polis noktalarına taciz ateşinde bulundu. Emniyet güçlerinin karşılık vermesi sonucu çatışma çıktığı ve çatışmanın devam ettiği öğrenildi.

Çatışma sonrası başlatılan operasyona havadan helikopterlerinde destek verdiği, şehrin her tarafından silah seslerinin geldiği ve şehirde elektriğin kesildiği öğrenildi. Ayrıca olayda herhangi bir kaybın olup olmadığı öğrenilemedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Metin Temur 11 yıl önce Şikayet Et
    daussila. oyunlar oynaniyor cok acik ve net. bütün samimiyetimle söylüyorum ki,eger türk ordusu istese 24 satte biter bu is ammaaa bitirilmek istenmiyor. bunu en etkili ve yetkili kisiler cok iyi biliyorlardir. demekki nemalanan cok bu isten.zaten ölen sehitler garıban fakir cocuklari degilmi? basbakanimizda zaten her aileden en az üc cocuk istiyorum demedimi eeee yani ne kadar ölürse ondan fazlasi dogar siyaset cok acik aslinda bence bu bir özelestırı dır anlayana
    Cevapla
  • Remzi Bozkurt 11 yıl önce Şikayet Et
    tabii ki zor...... güvenlik nereye saldirsin korumakla mesgluken saldiriyorlar gündüz vatandas gece terörist ayrica yataklik yapanlar var, zor.. zor zor..allah yar ve yardimcilari olsun canlari pahasina korumaya calisiyorlar bahoz alinmassa iraktan bunlar ölmeye mahkumlar hem bu taraftan hem bahoz tarafindan resmen bahoz bunlari kullaniyor iste ,
    Cevapla
  • daussıla 11 yıl önce Şikayet Et
    yaa bide polis saldırsın be. hep savunma hep savunma bi kezde asker saldırsın bi kezde polis saldırsın kardeşim.hepmi teröristler ayağınıza gelecek.savunma yapana kadar bi kerede siz saldırın kökünü kazıyın arkadaş bu kadarmı zor bu iş yav.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti