Ticari taksiden eroin çıktı

İstanbul narkotik polisi doğu illerinden getirilen uyuşturucunun teslimi sırasında yaptığı operasyonda ticari taksiye yüklenen yaklaşık 78 kilogram eroin ele geçirdi.

Ticari taksiden eroin çıktı
Ticari taksiden eroin çıktı
GİRİŞ 04.09.2012 12:48 GÜNCELLEME 04.09.2012 12:48

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yüklü miktarda uyuşturucunun İstanbul’a doğru yola çıkarıldığını ve burada alıcısına ulaştırılacağını belirledi. Uyuşturucu ile bağlantısı olan kişiler ile şebekenin tamamının deşifre edilmesi için büyük gizlilikle yürütülen operasyonda, uyuşturucu taşınan aracın İstanbul’a kadar gelişini izledi. Uyuşturucu tacirlerinin Üsküdar'da gerçekleştirdiği buluşmada, ticari taksiyle gelen şahıslar uyuşturucu maddeyi teslim aldı. Bu sırada operasyon başlatan polis, uyuşturucuyu getiren araçta bulunanları gözaltına aldı. Takip edilen ticari taksiyi durduran polisler de araçtaki zanlıları gözaltına alarak araca el koydu. Araçta yapılan aramada 145 paket halinde 77 kilo 700 gram eroin ele geçirildi. Ayrıca zanlılarla birlikte uyuşturucudan elde edildiği düşünülen 7 bin 160 Euro nakit paraya da el konuldu.

Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan M.K’nın İstanbul’da bir dönem spor kulübü başkanlığı yaptığı belirtildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklanırken bir şüpheli de adli kontrol verilerek serbest bırakıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri