Zehir tacirlerine şafak baskını

İstanbul Narkotik Polisi uyuşturucu ticareti yapan sokak torbacılarına yönelik Sultangazi, Kağıthane, Şişli ve Sarıyer'de operasyon düzenledi.

GİRİŞ 07.09.2012 14:57 GÜNCELLEME 07.09.2012 15:06

 Operasyonda 670 gram uyuşturucu madde ve 7 kök Hint keneviri ele geçirilirken 18 kişi de gözaltına alındı. Özal harekat polislerinin desteği ile gerçekleştirilen operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarının yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda 31 Ağustos 2012 tarihinde Sultangazi, Kağıthane, Şişli ve Sarıyer'de sokak torbacılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda toplam daralı ağırlığı 432 gram esrar, 50 gram bonzai uyuşturucu, 163 gram eroin 25 gram kokain ve 7 kök Hint kenevirinin yanısıra uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği belirtilen 11 bin 230 TL, 100 Euro ve 50 ABD doları ele geçirildi.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği ve 18 kişinin gözaltına alındığı operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polis köpeği Berlingo ile ev ve bahçede aramalar yapıldı. Evde yapılan aramalarda bir şey bulunamaması üzerine bahçede aramalara devam edildi. Berlingo’nun bahçede koku alması üzerine harekete geçen Polisler hemen bahçede aramalara başladı ve polis köpeğinin gösterdiği yerde gizlenmiş uyuşturucular bulundu. Öte yandan zanlıların uyuşturucu, gasp ve hırsızlıktan toplam 71 suçtan sabıkalarının da olduğu öğrenilirken adliyeye sevk edilen 18 zanlıdan 13’ü tutuklandığı serbest bırakılan 5 zanlıdan S.S ve D.B’nin kanser hastası olması nedeniyle adli kontrolle serbest bırakıldığı belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı