Şehit eşinin kamuflajı ile evine döndü

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunun patlaması sonucu şehit düşen 25 askerden biri olan 34 yaşındaki Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un ailesi, şehitlerinin naaşını alamadan evlerine döndü.

Şehit eşinin kamuflajı ile evine döndü
Şehit eşinin kamuflajı ile evine döndü
GİRİŞ 07.09.2012 22:01 GÜNCELLEME 07.09.2012 22:01

Afyon'da patlama haberini alır almaz Ordu'dan Afyon'a giden Cüneyt Akkuş'un babası Hasan ve annesi Türkan Akkuş, Afyon'daki evlerinde bulunan Akkuş'un eşi Songül, oğulları Hasan Mert (8) ile Enver Efe (1) isimli çocuklarıyla birlikte, otopsi işlemlerinin devam etmesine üzerine şehitlerinin naaşını alamadan Ordu'ya döndü. Ankara'da beklemek yerine Ordu'daki evlerine dönen aile bireyleri fenalık geçirirken, bir yaşındaki Enver Efe hiçbir şeyden habersiz etrafa gülücük saçtı.

Cüneyt Akkuş'un yakın akrabalarının yanı sıra çok sayıda Ordulu da, taziyede bulunmak için şehidin baba ocağına geliyor. Evin önünde çok sayıda kişi fenalık geçirirken, burada hazır bulunan 112 ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

"KUZULARIM YETİM KALDI"

Şehit Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un eşi Songül Akkuş, evlerinin önüne eşinin kamuflajı ile gelirken, anneannesine sarılarak, "Konuşmadı, anneanne çok ağladı. Dayanamam anneanne. Kuzularım yetim kaldı. Cayır cayır patlattılar. Nasıl derim, nasıl derim Afyon'u salladılar. Bu acı çok zor anam" diyerek ağıtlar yaktı.
Şehit yakınları ayakta zorlukla dururken İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım da evin önüne gelerek ailelere taziyede bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak