Meteoroloji'den 6 ilimize yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre 7 ilimizde yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den 6 ilimize yağmur uyarısı
Meteoroloji'den 6 ilimize yağmur uyarısı
GİRİŞ 09.09.2012 15:49 GÜNCELLEME 09.09.2012 15:49

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Sinop, İnebolu, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Muş ve Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Marmara kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatılı yönlerden zaman zaman kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık; doğusu parçalı bulutlu, Sinop ve İnebolu çevrelerinin öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Muş ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek