Kadir Topbaş'tan toplu taşıma uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, okulların açıldığı bugün sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problemin yaşanmadığını söyledi.

Kadir Topbaş'tan toplu taşıma uyarısı
Kadir Topbaş'tan toplu taşıma uyarısı
GİRİŞ 17.09.2012 11:53 GÜNCELLEME 17.09.2012 11:53

Vatandaşların uyarıları dikkate alarak toplu taşıma araçlarına yöneldiğini ifade eden Topbaş, "Ben yine rica ediyorum; 3 gün toplu taşımayı tercih edelim." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'la birlikte Denizli'ye gitti. Erdoğan; Denizli Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ve toplu açılış törenine katılacak. Başbakan'ı Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş uğurladı.


Kadir Topbaş, Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler ayrıldıktan sonra yeni eğitim yılını değerlendirdi. Topbaş, "Öğrencilerimize hayırlı olsun. İstanbullulara teşekkür ediyorum. Bu sabah itibariyle diğer günlerle mukayese edildiğinde trafikte ciddi bir problem yaşanmadı.  Ben yine rica ediyorum ki yarın ve öbür gün 3 gün toplu taşımayı tercih edelim. Bireysel araçlarımızı fazla kullanmazsak öğrencilerimizin stresli ilk heyecanlı günlerinde destek olmuş oluruz. Öğrencilere başarılar diliyorum." dedi.


Bir iki noktada ufak trafik kazası sonucu noktasal sıkıntı yaşandığını ifade eden Topbaş, özellikle okul çevrelerine yakın olan alanlarda problem olmadığını kaydetti. Vatandaşların uyarıları dikkate aldığını ifade eden Topbaş, en yoğun gün diye bilinen servis araçlarının devreye girdiği anda kaos yaşanmadığını dile getirdi.
Okullarda da herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyen Topbaş, herhangi bir problem kendisine gelmediğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"