Balyoz davasında mahkemeden son karar

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, ''Balyoz Planı'' davası duruşmasının, karar açıklanmak üzere yarına bırakıldığını bildirdi.

Balyoz davasında mahkemeden son karar
Balyoz davasında mahkemeden son karar
GİRİŞ 20.09.2012 22:25 GÜNCELLEME 21.09.2012 00:29

"Balyoz" davasına verilen 7 saatlik aranın ardından açıklama yapan Mahkeme Başkanı Ömer Diker, "Mahkeme hükmü açıklamak için duruşmaya ara vermişti. Ancak hükmü tamamlayamadı. Bunun için duruşmayı yarın 14.00'e erteledik" dedi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 7 saat 15 dakika ara verilmesinin ardından mahkeme heyeti salona geldi. Mahkeme Başkanı Ömer Diken, mahkemenin hükmü açıklamak üzere ara verdiğini belirterek, "7 saat kadar üzerinde çalışmamıza rağmen hükmü tamamlayamadık, tam bir neticeye ulaşamadık. Hükmü açıklamak için duruşmayı yarın 14.00'e bırakıyoruz" dedi.

Başkan Diken'in bu açıklamasının ardından solanda bulunan izleyiciler alkış tuttu. Bunun üzerine sanıklar da izleyicilere dönerek alkışlamaya başladı. Bu sanıklardan bazılarının sandalyelerin üzerine çıktığı görüldü.

İzleyiciler, alkışlar eşliğinde, ''Türkiye sizinle gurur duyuyor'' ve ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' şeklinde slogan attı.

Bazı sanıklar ile yakınlarının kararın açıklanmasına tepki gösterdiği görüldü.

KAYNAK: İHA-AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı