Süleyman Demirel taburcu oldu

Tatil dönüşü Güven Hastanesi'nde tahlil ve tetkikleri yapılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, taburcu oldu.

Süleyman Demirel taburcu oldu
Süleyman Demirel taburcu oldu
GİRİŞ 22.09.2012 21:35 GÜNCELLEME 23.09.2012 14:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, gribal enfeksiyon nedeniyle daha önce gördüğü tedavi kapsamında gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılması için hastaneye geldiğini söyledi.

Hastanede kamera karşısına geçen Demirel, Sağlık durumunun iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorunun olmadığını ifade etti.

Demirel, Antalya'da tatil yaptığını dün ve bugün yolculuk yaparak Ankara'ya geldiğini ifade etti. Tatilde olduğunu ancak tatile gitmeden önce kontrollerinin olduğunu aktaran Demirel, onları tamamlamak için tatil dönüşü tekrardan Güven Hastanesine geldiğini söyledi.

Doktorları da Süleyman Demirel'in durumunun iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorununu olmadığını, rutin kontrol için burda olduğunu ifade etti.

Gazetecilerin Mehmet Eymür'le ilgili bir sorusuna ise Demirel, "O benim muhatabım değil" şeklinde yanıtladı. Demirel, Mehmet Eymür'ün devlet memuru olduğunu kendisi ile muhatap olamayacağını ifade edip, "Kendisini muhatap almam, önemsemem" dedi.

DEMİREL'İN HASTALIĞIYLA İLGİLİ SON AÇIKLAMA-TIKLA

KAYNAK: AA-CİHAN
YORUMLAR 9
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede, kendide azptan kurtulur böylece.!. millete çok oyun aynamıştı demirel . sağ görünüp soldan vurdu, bizde yıllar yılı uyanamadık .hele hele başörtülü kızlarımızı, suudi arabistana gitsinler demesini hiç unutamam .darbelere bir gözünü kapatan göz kapalı kalmış .
    Cevapla
  • h.h.m.e.a.m.h.m. 11 yıl önce Şikayet Et
    sorun değil. 7 kere gider 8 kere geri gelirsiniz sizin için sorun değil ama unutmayinki gideceğiniz yerin dönüş bileti yok ....
    Cevapla
  • sleutel slot 11 yıl önce Şikayet Et
    allah yolunu acik etsin ,,,,gule gule. sanada............. bay,,,,, bay,,,, hazreti fatihler allahin rahmetine kavustuda sana ne oluyor.
    Cevapla
  • sidar 11 yıl önce Şikayet Et
    ................ çok diyecek söz var ama kalsın................
    Cevapla
  • emre bay 11 yıl önce Şikayet Et
    demirel nerdesin çık ortaya.... 8. cumhurbaşkanı turgut özal' a bile o dönemde bile bu kadar bakmıyordunuz? zehirlendi ,suikaste kurban oldu hangi dönemde yaşandı bunlar , balyoz davası gibi emekli paşaların paşalık döneminde.demekki turgut özal hangi zihinyetteki askeri yönetimle ülkeyi yönetmeye çalışıyormuş.vah ki haline,vah ki halimize... ülkeylemi yönetmeylemi uğraşşın yoksa darbecilerle ve demire'lin yaptıklarıyla mı?.türkiye geçmişiyle hesaplaşıyor, geleceğe emin adımlarla ilerliyor.bu dönem öyle bir dönem ki kim ne yaptıysa o yaptığından hesaba çekilebilecek kadar değişime uğramış ve özüne gerçek demokrasi yerleşebilmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar