Mersin'de KCK operasyonu: 51 gözaltı

Mersin merkezli 6 ilde düzenlenen KCK operasyonunda, İHD Mersin Şube Başkanı Ali Tanrıverdi ile BDP eski İl Başkanı Cihan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de KCK operasyonu: 51 gözaltı
Mersin'de KCK operasyonu: 51 gözaltı
GİRİŞ 25.09.2012 09:13 GÜNCELLEME 25.09.2012 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Mersin merkezli 6 ilde düzenlenen KCK operasyonunda, İHD Mersin Şube Başkanı Ali Tanrıverdi ile BDP il Başkanı Musa Kulu, Başkan yardımcısı Aynur Aşan,ve eski İl BaşkanıCihan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin yürüttüğü KCK soruşturması kapsamında, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile bu sabah İnsan Hakları Derneği (İHD) Mersin Şubesi, Kurdi-Der ve Mezopotamya Kültür Merkezi'nin de aralarında bulunduğu 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında İHD Mersin Şube Başkanı Ali Tanrıverdi ve BDP eski İl Başkanı Cihan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı. Adreslerde arama yapan polis, çok sayıda döküman, bilgisayar ve malzemelere el koyarak incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade eden yetkililer, gözaltı sayısının artabileceğini belirttiler.

HABER 7

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • murtaza pekuz 11 yıl önce Şikayet Et
    idam geri gelsin. bu suçlu teröristlerin idam edilmesi gerekiyor. idam cezası bu gibi teröristler için mutlaka geri gelmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler