Ankara'da trafik kazasında ilginç olay

Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkıp ehliyeti alınan sürücüye yardım için gelen arkadaşı da alkollü çıkınca onun da ehliyetine el konuldu.

Ankara'da trafik kazasında ilginç olay
Ankara'da trafik kazasında ilginç olay
GİRİŞ 02.10.2012 08:18 GÜNCELLEME 02.10.2012 09:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Çankaya, Esat Caddesi'nde trafik uygulaması yaptı. Uygulamada bir kadın sürücü 132 promil alkollü çıkınca ehliyetini almak isteyen polislere uzun süre dil döktü ve ağladı. Polisleri ikna edemeyen kadın sürücü, telefonla aradığı bir arkadaşından yardım istedi. Ancak uygulama bölgesine gelen arkadaşı da 195 promil alkollü çıktı. Ehliyetlerine el konulan ve para cezası kesilen iki sürücü, ticari taksiyle yollarına devam etti.

Evrakları eksik, araçlarında problem olan ve polise zorluk çıkaran bazı sürücülerin ise araçları çekiciyle otoparka çekildi.

AA

YORUMLAR 3
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    millette para var, ekmek gibi araba alıyor.!. araba yerine ekmek alsın .zaten terafik keşmekeş !
    Cevapla
  • halil soba 11 yıl önce Şikayet Et
    bana arkadaşını söyle. yıllarca önce 'bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim'demişler.demekki yerli yerınde çok güzel bir ifade kullanmışlar.istisnalar kaideyi bozmaz,insan arkadaşının huyundan suyundan muhakkak etklenır zaman içinde.
    Cevapla
  • yavuz şen 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. harika ya çok beğendim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi