Bayram tatili 10 gün olur mu?

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken yavaş yavaş tatil planlarıda yapılmaya başlandı. Peki Kurban Bayramı tatili 10 gün olacak mı?

Bayram tatili 10 gün olur mu?
Bayram tatili 10 gün olur mu?
GİRİŞ 03.10.2012 16:30 GÜNCELLEME 04.10.2012 12:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''(Kurban Bayramı tatili) Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu, turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor.

Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız'' dedi.

Ertuğrul Günay, Kurban Bayramı tatilinin süresiyle ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

''Pazartesi, salı ve hatta kısmen çarşamba var. Oldukça uzun bir tatil olacak. Bu bir miktar zor görünüyor. Durumu iyi olanlar erken rezervasyon yaptırabilirler. Kamu görevine bağlı olmayanlar ya da işyerleri imkan verenler... Çünkü yazdan kalma günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bayram öncesinden başlayıp aradaki pazartesi salıyı birleştirirsek çok uzun bir tatil oluyor. Bu turizm sektörü için doping olur ama öteki üretim sektörleri buna çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden imkanı olanlar bence tatile gelsinler, olmayanlara da 'Daha kısa bir tatille yetinsinler' demek zorunda kalacağız.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlara hiç bir hayat hakkı tanımayın !!!. dini bayramları adam gibi ağız tadıyla tatil etmeyin, milleti kısıtlı sürede yollara düşürün trafik kazalarını artırın, düz konya ovasında bile yıllardır yapılmayan yolları adam gibi yapmayın, mesai saatlerini sabah namazından öncesine alın, çalışanlara her türlü zulmü uygulayın, sürekli zam bindirin, ayasofyayı camiye dönüştürmeyin, hükümet ak parti ama devletteki idareciler chp li olmaya devam etsinler düzgün memurları ezmeye sindirmeye çalışsınlar, çözüm üretmesinler, güncel kanunları uygulamasınlar, menfi ve kasıtlı davransınlar
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    çok çalışmayla uzaya çıkılsaydı merkepler çıkardı !. kutsal dini bayramlarımızı bile para dolar rant olarak görmek bu toplumun ne hallere geldiğinin bir göstergesidir, çok çalışmak türkiyede suistimale çok açık bir konudur, adam yolsuzluğa devleti soymak için çalışıyorsa onun çok çalışmasına ihtiyaç yoktur, eğer çok çalışmaya adam olunsaydı merkepler olurdu, önemli olan doğru, dürüst, verimli, ahlaklı, etkin, sonuç alıcı ve çözümcü çalışmaktır, bu ülkede diğerlerine verilen hakların onda biri müslümanlara verilmiyor, bir kurban bayramı geliyor millet anne babasını ziyaret edemez hale geldi, vALLAHi millet ecevit dönemini arar oldu,
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    sn bakanım.... bakanım. 10 günlük tatil , psikolojisi terör, savaş, konuları ile bozulmuş, halkımız için yerinde bir karar olacaktır. ayrıca biz esnaf ve serbest meslek sahipleride en azından tatil yapmış oluruz..
    Cevapla
  • skaya 11 yıl önce Şikayet Et
    cumartesi de mi çalışalım????. cok çalışmamız lazımmış,cumartesi günleri de çalışmamız lazımmış!!! mesele bu değil.sen mesai saatlerinde işinin hakkını vererek çalışırsan yeri gelir 10 gün de tatil yaparsın,uzaya da çıkarsın. ben c.tesi günleri de çalışıyorum ve sadece pazar günüm tatil. o günün de nasıl gectiğini anlamıyorum zaten. böyle hayat olmaz!!
    Cevapla
  • memet köksal 11 yıl önce Şikayet Et
    herkes atatürk kadar çalışsaydı. fazla tatil topluma yaramıyor. herkes atatürk kadar çalışsaydı adam olur terör belasından da kurtulurduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı