İzmirlilere doğalgaz uyarısı!

Havaların soğumasıyla birlikte başvuruların artacağına dikkat çeken İzmirgaz, sıkışıklık yaşanabileceği konusunda uyardı. Doğalgaza geçecek vatadaşların bir an önce harekete geçmesini istedi.

İzmirlilere doğalgaz uyarısı!
İzmirlilere doğalgaz uyarısı!
GİRİŞ 04.10.2012 13:48 GÜNCELLEME 04.10.2012 13:48

İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, abonelik ve iç tesisat dönüşüm işlemlerinin kış aylarına bırakılmaması konusunda uyarıda bulundu.

Tataş, "Son üç ayda büyük bir yoğunluk bekliyoruz. Doğalgaza geçecek vatandaşlarımızın işlemlerini bir an önce tamamlaması, ileride yaşanabilecek sıkışıklığı azaltacaktır." dedi.

Abone sayısının her geçen gün artan bir grafikle yükseldiğine dikkat çeken Tataş, "Geçmiş senelerin istatistiklerine bakıldığında, yılın ilk sekiz ayında alınan abone sayısına yakın bir abonenin, son dört ayda alındığı görülmektedir." diye konuştu. 2012 yılının aboneleşme oranının beklentilerin üzerinde gittiğini kaydeden Tataş, "Eylül ayı itibariyle 72 bin abone aldık. Hedefimiz ise 125 bin abone. Yeni yatırım bölgelerinden gelecek aboneler de düşünüldüğünde, bu rakamın daha fazlasını alabileceğimize inanıyoruz." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı