PKK, Ak Parti İl Başkanını serbest bıraktı

Teröristlerce kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan serbest bırakıldı. Sağlık durumu iyi olan Tarhan'ın ailesi ile görüştürüldüğü öğrenildi.

PKK, Ak Parti İl Başkanını serbest bıraktı
PKK, Ak Parti İl Başkanını serbest bıraktı
GİRİŞ 04.10.2012 15:21 GÜNCELLEME 04.10.2012 16:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mazlum-Der Batman Şube Başkanı Murat Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kaçırılan Tarhan'ı almak için Mazlum-Der ve İnsan Hakları Derneği'nce (İHD) bir heyet oluşturulduğunu, heyette Mazlum-Der Genel Başkan Yardımcısı Şakir Çalışkan, Mazlum-Der Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Semavi, Mazlum-Der Hakkari Şubesi Başkanı Cengiz Şen, İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve kendisinin yer aldığını söyledi.

Heyetin bugün saat 09.00 civarında Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'ndan Irak'ın kuzeyine gittiğini ve burada Tarhan'ı teslim aldıklarını anlattı.

Çiçek, ''Tarhan'ı PKK'lılardan teslim aldık. Sağlık durumu iyi olan Tarhan'ın ailesi ile görüşmesini sağladık. Tarhan'ı alarak Türkiye'ye dönmek için yola çıktık. Silopi ilçesinde olayla ilgili bugünü açıklama yapacağız'' diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • GefLe Twentee 11 yıl önce Şikayet Et
    jet kurtarma. aylardır pkk nın elinde bulunan polisi,kaymakamı,öğretmeni kurtaramazsınız ama söz konusu akp il başkanı olursa hemen kurtarırsınız ...bilemiyorum bu işe ne demek lazim .. yazık...
    Cevapla
  • Scorpion28 11 yıl önce Şikayet Et
    :)). güzel şeyler oluyor bugün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı