Adli Tıp Kurumu önünde eylem

Adli Tıp Uzmanı Doktor Elif Kırteke'nin mesleğinin 25. yılında, Kastamonu'ya tayininin çıkmasına tepki gösteren bir grup hekim, Adli Tıp Kurumu önünde eylem yaptı.

Adli Tıp Kurumu önünde eylem
Adli Tıp Kurumu önünde eylem
GİRİŞ 15.10.2012 15:37 GÜNCELLEME 15.10.2012 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Tabip Odası, Adli Tıp Uzmanları Derneği ve Türk Tabipleri Birliği üyelerinden oluşan grup, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önünde toplandı.

Aralarında, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Özdemir Aktan, Adli Tıp Uzmanlar Derneği Başkanı Ümit Biçer ile İstanbul Tabip Odası Başkanı Taner Gören'in de yer aldığı grup adına basın açıklamasını okuyan Dr. Fethi Bozçalı, şunları söyledi:

''Yaşamı boyunca iyi hekimliği şiar edinmiş meslektaşımız mesleğinin 25. yılının ödülü olarak ansızın Kastamonu'ya sürgüne gönderildi. Hakkında açılan bir tahkikat sonucu suçsuz bulunmuşken Adli Tıp Kurumu'nun bu sürgün kararı hekim kamuoyunu derinden sarsmıştır. Bu atama geri alınana kadar hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz. Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce ve yardımcısı Uzm. Dr. Yüksel Aydın Yazıcı'nın meslektaşlarına uyguladıkları yıldırmalar nedeniyle görevden alınmalarını talep ediyoruz.''

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • metin akdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    kastamonu sürgün yeri değildir.... kastamonu önemli bir yerdir. hiç kimse şapkanın ne olduğunu bilmezken ulu bir zat burada şapka giyerek önemli bir devrimi gerçekleştirmiştir... lütfen kastamonuyu sürgün yeri olarak görmeyelim efendiler....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"