Köprü ve otoyollarda ücretsiz geçiş başladı

Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş gece yarısından itibaren başladı.

GİRİŞ 24.10.2012 07:19 GÜNCELLEME 24.10.2012 09:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün başlayan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birleşmesiyle 6 güne çıkan Kurban Bayramı tatili nedeniyle İstanbulluların yarından itibaren yola çıkması ve de trafikte uzun kuyruklar olması bekleniyor.

 Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve köprülerden ücretsiz geçiş de gece yarısından itibaren başladı. Köprülerde para ödemeye kalkmayın.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler ise araçlarını Boğaziçi Köprüsü gişelerinde hemen önce yol kenarına park ederek ücretsiz geçişin başlamasını bekledi.

Yol kenarında araçlarını park eden vatandaşlar ücretsiz geçişi beklediklerini söylediler. Bazı vatandaşların ise ücretsiz geçiş saatini araçlarının içinde uyuyarak beklediği görüldü. Gişelere ise üzerinde "Geçişler ücretsizdir. İyi bayramlar. Ulaştırma Bakanlığı" yazısı asıldı.

Ücretsiz geçişler başladığı ilk dakikalarda ise durumdan haberi olmayan bazı vatandaşlar ise KGS gişesinde bulunan cihazların kapalı olmaması nedeniyle kart okuttular.

TRAFİK BAŞLADI!

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen İstanbullular, saatlerce yol çilesi çekti. Gece yarısı yola çıkan İstanbullular, Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Boğaziçi Köprüsü'nde trafiğe yakalandı.

Uzun kuyrukların oluştuğu trafikten şikayetçi olan vatandaşlar, her tatil öncesi bu sıkıntıları yaşadıklarını dile getirdi.

Aracı arızalanan bir vatandaşın çilesi ikiye katlandı. Aracını tamir etmeye uğraşan şahıs, tatil için memlekete gitmeye çalıştığını söyledi. Memleketine giden başka bir vatandaş, "Akşam saatlerinde yola çıktık ama gece 01.00 olmasına rağmen hala köprü trafiğindeyiz. Gideceğimiz yol 4 saatlik ama biz daha fazla saat yolda bekliyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA - CİHAN
YORUMLAR 1
  • Erol Cömert 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH, o ücretsiz geçişleri bekleyen vatandaşa akıl-fikir ve biraz da beyin versin!. 3-5 tl kar yapacağım dye hem kendilerine hem de yolllardaki binlerce araca 100 lerce tl fazladan yakıt yaktırırlar. kaybedilen zamana paha biçilemez, bu bedavacı magandalar yüzünden bozulan sinir katsayılarını söylemiyorum bile.... kgm beklemelere ceza kesmeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!