İstanbul'da 29 Ekim coşkusu başladı

İstanbul'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Vatan Caddesi'nde yapılıyor. Geçit töreninin yapılacağı cadde trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da 29 Ekim coşkusu başladı
İstanbul'da 29 Ekim coşkusu başladı
GİRİŞ 29.10.2012 10:48 GÜNCELLEME 29.10.2012 12:48

İstanbul'da her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamaların adresi Fatih'teki Vatan Caddesi oldu. Geçit töreninin yapılacağı cadde tamamen trafiğe kapatıldı. İl Özel İdaresi'nin karşısına protokol için platform kuruldu.

Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başta olmak üzere üst düzey yetkililer, askeri erkan ve vatandaşlar katılıyor. Türk bayrakları ile kutlamalara katılan vatandaşlar bayram coşkusunu yaşamak için hazır bekliyor.

Öte yandan, bayram kutlamaları sebebiyle caddede geniş güvenlik önlemi alındı. Arama noktalarında vatandaşlar didik didik aranıyor.

Protokole yakın olan yere gelen gazetecilerin kimlikleri tek tek kontrol ediliyor. Yüksek noktalara da keskin nişancılar yerleştirildi.

Tören alanına gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman birlikte askeri araca binerek buradan halkın bayramını kutladı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak