Van'da 17 meclis üyesi açlık grevinde

Cezaevlerindeki açlık grevlerine dikkat çekmek ve destek vermek amacıyla Van'da BDP dönüşümlü açlık grevi başlattı. İki günlük ilk açlık grevine Van'da 17 belediye meclisi üyesi katıldı.

Van'da 17 meclis üyesi açlık grevinde
Van'da 17 meclis üyesi açlık grevinde
GİRİŞ 01.11.2012 12:02 GÜNCELLEME 01.11.2012 12:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Açlık grevi başlatılmadan önce BDP çadırı önünde basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya aralarında BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Nazmi Gür ve BDP MYK Üyesi Necla Yıldırım'ın da bulunduğu yaklaşık 50 kişi katıldı. Basın açıklamasını okuyan BDP MYK Üyesi Necla Yıldırım, cezaevlerinde açlık grevini sürdürenlerin taleplerini hatırlatarak, "Bizim dönüşümlü açlık grevlerimiz taleplerin yerine getirilmesine kadar sürecek. Tüm halkımızı da ölümlerin yaşanmasına seyirci kalmamaya davet ediyoruz" dedi.

 Daha sonra beyaz önlükler giyen 17 belediye meclis üyesi, BDP çadırı içinde açlık grevine başladı. Bazı BDP'liler açlık grevine başlayanların elini sıkarak destek verdi.

DHA

YORUMLAR 4
  • hüseyin ankaralı 11 yıl önce Şikayet Et
    neden dönüşümlü . neden dönüşümlü açlık grevi yapıyorsunuz ki. sürekli yapın sıkıyorsa. hem meclis üyesi olup bu ülkenin parası ile lüx hayat süreceksiniz hemde bu ülkeye ihanet eden vatan hainlerine destek vereceksiniz. ölene kadar sürdürün bu açlık grevinizi sanki çokk umrumuzdaydı.
    Cevapla
  • ömer bağcı 11 yıl önce Şikayet Et
    ölmezlerse adam değilller. açlık grevi hikaye ben idareci olsam etrafına dikerim askeri yemek su hiç bi şey vermem açlık grevi böyle yapılır derim
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    yemeyince... ...ölüm oruçları açlık grevlerine döndü. açlık grevinin arkası ise malum: rakılı,kebaplı ziyafet şöleni. . keşke birazcık olsun samimi ve cesur olsalar da hepsi birden bebek katilinin arkasında ölüm orucuna dursalar..
    Cevapla
  • system 11 yıl önce Şikayet Et
    millet görsün diye açlık grevi ya sonrası?. sonrasını söyleyeyim.hacı oğlu kebapçısına gider bir buçuk kebap devirirler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor