Silah patladı, Birand 'tarihi not'u es geçti / İZLE

KanalD Ana Haber'de Mehmet Ali Birand, Başbakanlık'taki silah sesi olayını birinci haber yaptı ve haberi en küçük ayrıntısına varana kadar detaylandırırken Türkiye'nin bugüne kadar aldığı en yüksek kredi notu ise en son haber oldu.

Silah patladı, Birand 'tarihi not'u es geçti / İZLE
Silah patladı, Birand 'tarihi not'u es geçti / İZLE
GİRİŞ 05.11.2012 21:30 GÜNCELLEME 06.11.2012 08:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Birand'ın sunduğu Türkiye'nin en çok izlenen haber programı adeta Başbakanlık'taki silah sesi ne ayrıldı.ı. Sürekli  günlük önemli bazı gelişmeleri başlıkları ile verdikten sonra haberlerine başlayan Birand, bu kez, doğrudan Başbakanlık'taki silah sesi ile haberine başladı.

Haberde zanlının özellikle Başbakan'ın sempatizanı olduğu vurgulanırken  haberde Bülent Ecevit döneminde yazar kasasını Başbakanlık'ta atan görüntülere de yer verilmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin yıllardır beklediği , kredi derecelendirme kuruluşu  Fitch'ten  gelen ve Türkiye'ye ilk kez verilen yatırım yapılabilirlik notu ise Kanal D ana haberinde 19.50'de yani haberin bitiş anonsu yapılırken verilen paranın notlarında yer aldı.  Birand bu notla borsanın fırladığını, döviz ve altının düştüğü açıklamasını tek bir cümlede  okuyarak haberini bitirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • kasım yurtlu 11 yıl önce Şikayet Et
    sahibinin sesi, kulağı hatta tetikçisi olan tiplerden ne beklenir. halkın menfaatini mi? savunacaklar. o kriz döneminde servetlerine servet katan haramzede tüsiadçılara hiç laf söyledikleri oldu mu? pardon olmuş. rakip patronun kirli çamaşırlarını ortaya çıkarmak için.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 11 yıl önce Şikayet Et
    anlamadigim sey bu teknolojik yardimin icinde bile neyin iyi neyin kötu oldugunu anlayamadan beyhude bir yasam tarzi ifa etmek!!!. "haberin bir bölumunde en cok izlenen" ayrintisi geciyor; ben sahsen ne bu haber programina nede bu tv kanalina bakmam. cunku sunu biliyorum bu tv kanalina benim bir dakika dahil olmam onlarin reytingini artirir ve bu reytingde onlarin reklam gelirini artirir! benim buradan onlara kazandirdigim paranin nereye gittigini dusunmek zorundayim. acaba bu kanalin elde ettigi gelir bana ne olarak geri dönuyor diye kendi kendime sormak zorundayim! bazilari birand in yaptigi bu haberi hem begenmiyorlar hemde o tv kanalina bakmaya devam ediyorlarsa burada bir celiski var demektir. bazilari dunku olayla yazar kasa firlatma olayini karistirmakta ama bu karistirma baska karistirma! onlarin isi hep karistirmadirda ondan!!!
    Cevapla
  • ismail sert 11 yıl önce Şikayet Et
    yanlış mı yapmış?. sıradan bir vatandaş, kurusıkı da olsa bir silahı başbakanlığa sokabiliyorsa bu oldukça önemli bir olaydır. birinci haber yapılması ve uzun uzun irdelenmesi çok normaldir. başbakanlıkta çok ciddi güvenlik zafiyetinin varlığını göz önüne getirmiştir. peki bir terorist kurusıkı olmayan bir silahla girseydi oraya? başbakanın canına kast etseydi? yazıklar olsun oradaki güvenliği sağlamakla görevli şahıslara!
    Cevapla
  • Yusuf Cirit 11 yıl önce Şikayet Et
    yaşar gürakan kardeşim.. bak şimdi. o yazar kasa olayında ülkenin ekonomisi altüst olmuştu. gelecek adına ümitler neredeyse bitmişti. yazar kasanın fırlatılmasına bir tepki olarak görülebilir. ama şimdi ülkenin ekonomisi iyiye gider hale gelince oluyor. fark burada. yani sen de yazar kasa olayına çok üzülmüşsün buna da sevinmişsin anlaşılan. bu tefecilerin boğazı sıkılacak. bunu da bu başbakan yapacak inşALLAH.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    tüsiad bu ülkeden hortumladığı bir rivayete göre 158 milyar doları. bu ülkeye getirse, bizi kimse tutamaz. araplar bile bu ülkeye yatırım yapılırken bu korku niye. bence medya bu paraların peşine düşüp ülkeye getirtmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı