Öcalan'ın eski avukatından şok edecek sözler!

Silivri'de görülen Ergenekon Davası'nda, terörist başı Abdullah Öcalan'ın eski avukatı İrfan Dündar tanık olarak ifade verdi. İrfan Dündar, terörist başının talimatı üzerine, Ergenekon sanığı Doğu Perinçek ile birkaç kez görüştüklerini anlattı.

Öcalan'ın eski avukatından şok edecek sözler!
Öcalan'ın eski avukatından şok edecek sözler!
GİRİŞ 20.11.2012 06:30 GÜNCELLEME 20.11.2012 10:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

"Perinçek'le İtifak Arayışı Vardı"

Bir süre önce, terör örgütü üst yapılanması KCK soruşturması kapsamında gözaltına alınan İrfan Dündar, etkin pişmanlık yasasından faydalanmak istemiş, savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. İrfan Dündar, terörist başının talebi üzerine, zaman zaman Türkiye'deki çeşitli kesimlerle bir araya geldiklerini, bu kapsamda Doğu Perinçek ile görüşme yaptıklarını anlattı.

İrfan Dündar, "1991'de yapılan genel seçimler öncesi Doğu Perinçek'le bir ittifak arayışı vardı, biz de aracılık ediyorduk " diye konuştu.

"Görüşmelerin İçeriğini Öcalan'a Aktardım"

Yapılan görüşmelerin içeriğini daha sonra Öcalan'a aktardıklarını anlatan Dündar, istenen seçim ittifakının da gerçekleşmediğini anlattı.

Dündar, 1999 ya da 2000 yılında Gebze Cezaevi'nde Yalçın Küçük'ü ziyarete gittiğini, kendisiyle güncel sorunları konuştuklarını anlattı.

YORUMLAR 6
  • dudu durdu 11 yıl önce Şikayet Et
    cemevlerinin misyonu bu mudur?. cemevleri de engenekon icadı mı?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    başka kim olabilirki, ya ip, yada chp. türkiyede pkk ya resmen yardım edecek bu iki parti var, ikiside kominist !
    Cevapla
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    ahir zaman alametlerinden biride. mehdi as'a karşı, topal'ın siperinden fırlamasıdır!!!!aklıma geliverdi......
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    normalde. bunca pislik ortaya ciktiktan sonra chp lilerin biz nasil oldufa ergenekon teror orgutune bu ulkeyi emanet ettik - pkk ile isbirligi icineki mao cu perincegin oyuncagi olduk darbelere canak tuttuk - biz ne bicim ataturkcuyuz - atatuk en basta cuntalara darbelere karsi cikmamismiydi -ataturk degilmiydi siyasetle ugrasacak olan askerler uniformalarini cikarsin ya asker olsunlar ya siyasetci diyen - demeleri lazim ama nerde - chp liler darbe pisse de yesek diye bekleyip duruyorlar
    Cevapla
  • Onur Mert 11 yıl önce Şikayet Et
    günaydın, rojbaş. apo'nun derin ergenekon bağlantılarını bilmeyecek kadar cahil insanlar hala var dünyada. başını kuma sokanlar sadece kendilerine karanlık ederler, gerçekleri değiştiremezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...