Acun, yarışmacıyı stüdyodan neden kovdu?

O Ses Türkiye yarışmasında gergin anlar yaşandı. Yarışmaya katılan bir genç kız jüri üyelerinin uyarılarına aldırmayınca Acun Ilıcalı çileden çıktı, genç kızı O Ses Türkiye'den diskalifiye etti.

Acun, yarışmacıyı stüdyodan neden kovdu?
Acun, yarışmacıyı stüdyodan neden kovdu?
GİRİŞ 20.11.2012 07:31 GÜNCELLEME 20.11.2012 09:16
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Star Tv'de Pazartesi akşamı ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasında gergin anlar yaşandı.

22 yaşındaki yarışmacı Nur Cennet Uçar sahnede şarkısını söyledikten sonra jüri üyelerine karşı konuşma tarzı tepki çekti.

Rahat ve ilginç tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacının üslubu jüri üyelerini de rahatsız etti. Jüri üyeleri yarışmacıyı uyarsalar da, genç yarışmacının konuşma tarzı değişmedi. Jüri üyelerinden Hadise, kendilerine karşı saygısızlık yapıldığını söyledi.

Yarışmacının tavırları Acun Ilıcalı'yı da sinirlendirdi. Yarışmacı, "Yanlış konuştuğumu düşünmüyorum ama düzeltebilirim" dedi ancak Acun Ilıcalı da "Sende davranış bozukluğu var. Bu huy bu saatten sonra düzelmez, sana saygı duymayı yeterince öğretememişler" dedi. Acun Ilıcalı daha sonra yarışmacıyı stüdyodan çıkartarak yarışmadan diskalifiye etti.

Stüdyodaki seyircilerde alkışlarıyla Acun Ilıcalı'ya destek olarak tepkilerini gösterdiler.

YORUMLAR 31
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    acunu sevmem ammaa. bu kız sadece bir örnek. sokakta çarşıda 15-22 arası zibidi bir gençlik türüyor. anneler babalar alooooooo diyesim geliyor. lakayıt dangalakça tavırlar, terbiyesiz ve argo konuşmalar, kızlı erkekli aptallıklar diz boyu. belediye otobüsünün arkasını resmen işgal edip kahkalar atmalar, saygısızca el kol ve ağız hareketleri, ned,r bu ALLAH aşkın, taksimde gördüm 15-16 yaşlarında 10-15 çocuk, simsiyah ve yüzlerini kapatmıi saçlar, erkekelri dahil siyah ve koyu mor rujlar tırnaklar uzun ve siyah ojeli, yere oturmuşlar, yahu bunlarmı arkanızdan fatiha okuyacaklar, gay ortanları almış yürüyor, barları kaferi doluyor, 18 yaş içki sınırı kalmıi resmen 16 yaşındakiler barda içiyor, uyuşturucu ve hap kullanımı artmıi. eyvahhhhh, imdaaaatttttt
    Cevapla
  • bahadır komat 11 yıl önce Şikayet Et
    acunnn. çok gördük ecnebi memleketlerde tanımadığın insanlarla röportaj yaparken sen diye hitap ettiğini... bizleri nasıl kandırdığını iyi biliyoruz. oradaki seyirciyide kınıyorum sen ağzını açana kadar kıza alkış sen kıza bıdıbıdıdan sonra sana alkış üçkağıtçılar :)
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    acun tilki gibi adamsın. zamanında ne kadar anası babası ölmüş sokaklara düşmüş gariban varsa onu çıkarırlardı.şimdi ilginç tipleri çıkarıyorlar. bu işler organize işler adamlarda zehir gibi zeka var öncesinde toplantılar yapıp planlama yapıyorlar. televizyon dünyası yalan dünya. kızda biliyordur başına geleceği zaten. planlar planlar gerçek diye sunarlar. zamanında radyasyonlu çay diye çaykuru avrupa pazarından sildiler türk pazarını ingilizler ele geçirdi. o zaman tv de hiç radyasyonlu fındık muhabbeti dönmedi. çünkü avrupanın fındık alacak başka yeri yok. olan güzelim çaykur'a oldu. radyasyonlu aman içmeyin diyenler ise ceplerini doldurdu. şimdi aynı şeyi nükleer santral için yapıyorlar. aman kurmayın. biz 500 tane kuralım, ama siz 1 tane kurmayın. mimar mühendisler odası yine görev başında.
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    bence çok bile. bence kırmamak için çok bile konuşturdular. tahminim kafası çakır gibi geldi veya bar sanatçısı ağzı ile konuşuyordu
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    peki ?!. bu yarismacilar ön elemelerden gecmiyormu?! geciyorsa ordada ayni davranmiyormu bu yarismacilar?! hele böyle kendine güvenen ve rahat tavirlari icinde olan mutlaka ön elemedede ayni davranmistir diye düsünüyorum. o halde acun ve ekibi bu kizi oraya neden cikardi?! kizi rezil etmek icinmi?! baskalarinin acun iyi yapmis demesi icinmi?! yoksa böyle seylerden medet umup reklam ve rayting yapmak icinmi?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…