Gündoğdu: Damızlık erkek ithal etmeye kalktılar

MEMUR- Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Cumhuriyetin ilk yıllarında din ve ırk değiştirme projesinin uygulandığını söyleyerek, "Irk değiştirme modelinin damızlık erkek ithali olduğunu söyledi ve bunun öncüsünün adını verdi.

Gündoğdu: Damızlık erkek ithal etmeye kalktılar
Gündoğdu: Damızlık erkek ithal etmeye kalktılar
GİRİŞ 08.12.2012 18:53 GÜNCELLEME 09.12.2012 07:37
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

MEMUR- Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Cumhuriyetin ilk yıllarında din ve ırk değiştirme projesinin uygulandığını söyleyerek, "Irk değiştirme modeli nedir? Damızlık erkek ithal etmedir. Öncüsü Abdullah Cevdet'tir" dedi.

Eğitim-Bir Sen'in Büyükşehir Belediyesinin Kütür Merkezi'nde düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısına AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Aziziye Belediye Başkanı AK Partili Fatih Cengiz, Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Zinnur Şimşek ile sendika üyeleri katıldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, toplantıda Türkiye ve Dünya'da geçmişte ve hala devam eden çeşitli konuları dile getirdi.

Amerika'nın süper güç olarak görüldüğünü söyleyen Başkan Gündoğdu, geçtiğimiz aylarda Hazreti Muhammad'e hakaret içeren filmi kınadığını söyledi. Genel Başkan Gündoğdu, şöyle dedi:

"Bu filmin arkasında siyonizm, ırkçılık var. Kainatın ilk ırkçısı şeytandır. Cenabı Hak onu yarattığında Hazreti Adem'le kendisini kıyaslayan, toprak ve ateş mukayesesiyle ham maddede kalite arayışına giren şeytan kainatın ilk ırkçısıdır. Şeytanın yeryüzündeki temsilcisi Amerikan devletidir. Obama'nın devlet başkanlığına seçilmesi Türkiye'de de öyle bir rüzgar estirdiki. Obama dışlanmış bir rengin temsilcisi. Hele bir de 'Bunun babası Hüseyin değil midir?' diyenler büyük yanılgı yaşadıklarını, terörist devleti İsrail'in Gazze'ye saldırısında Obama'nın ona arka çıkmasıyla bir kez daha gördüler. Obama'nın keşke ten renginin siyahlığı- beyazlığı değil de icraatı beyaz olaydı."

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, konuşmasına şu şeklide devam etti:

"Sözde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Leyla Zana gibi terörist başına alkış tutan, oraya gittiğinde ona öz evlat muamelesi çekiyor. Yine AİHM'ne giden Leyla Şahin'i görmemezlikten geldi. Baş örtülü kızlarımız Viyana'da bile özgürce okuyabilirken Leyla Şahin kızımızın aleyhine karar verecek kadar hukukta çifte standartı hayata geçirmiştir. Cumhuriyetin ik yıllarında din ve ırk değiştirme projesi uygulandı. Irk değiştirme için model nedir? Damızlık erkek ithal etmedir. Bunun öncüsü batıcılık akımının önde gelen isimlerinden biri olan Abdullah Cevdet'tir. Hristiyanlaşma yani batılı olmamız için herşey yapılmıştır."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Mutlu DERİN 11 yıl önce Şikayet Et
    iki çift söz.... ilk sözüm arif nabi'ye, referandumda evet denmesinin öğretmenlere ne gibi artı sağladığını söylememişsin ayrıca referandumda evet diyenler arasında hak-par, cemil ipekçi, orhan pamuk gibiler olduğunu unutma sende onlarla aynı saftaydın. dilerden referandumda neye evet dediğini ben sana anlatırımda. ikinci sözüm sayın sendika başkanına cumhuriyetin ilk yıllarında bu millete dinini kaynağından öğrenmesi, kulaktan duyduğuna değil direkt ALLAH c.c. kelamlarına inanması için emalılı hamdi hoca, mehmet akif ersoy gibi alimler bir araya getirilip tefsir-meal çalışmaları yaptırılmış yani islam dos doğru öğrenilsin diye bizzat devlet tarafından çaba sarfedilmiş. bunları söylemek yerine bir tane kendini bilmezin ferdi çabasını devlet politikasıymış gibi anlatmaya çalışmışsın sayın başkan ayıptır, nankörlüktür yaptığın.
    Cevapla
  • arif nabi 11 yıl önce Şikayet Et
    gündoğdu-memursen ne yaptı mı. birileri gıkını çıkaramazken, topuğuna kurşun yeme korkusuyla, pkk kck dan azar işitme, sendikada koltuk kaybetme korkusuyla refarandumda evet diyemediler.. ama memursen gümbür gümbür evet dedi.. kimin ne olduğunu, ne iş yaptığını, kimlerle aynı safta yer aldığını anlamak için bu bu örnek yeter.. uzun lafa gerek yok.. uzun laf kime anlatılır bilirsiniz...
    Cevapla
  • alperen 11 yıl önce Şikayet Et
    bırak damızlık erkeği. bu güne kadar öğretmenler için ne yaptın boş işleri bırakın...
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    devamı. ağlamayana meme verilmiyor ne yazık ki? bak kaçakcı ağladı tazminat aldı. doğan ağladı trilyonluk vergi cezası afedildi. öğretmenin neyi eksik? hem okuduğu onca yılın karşılığını almasın hemde isteyince çok görülsün.
    Cevapla
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    minber o minbere çıkanlar öğretmenlerden az çalışıyor sallayıp durma. avrupada en iyi eğitim veren ülke finlandiya orada ders saatleri bizimkinin yarısı kadar. eğitimin kalitsini çalışma saati belirlemiyor anlayacağın. çocuğu hayatı boyu işine yaramayacak şeyleri zorla öğrenmesi için okula getirir ve ne yaparsa yapsın sınıf geçirirsen öğretmende sürekli şikayet eder. gel gör okuldaki sorunları da kayınçona ne kdar hak vereceksin o zaman görelim. asgari ücretliler memurlar yada öğretmenler yüzünden az maaş almıyor. hükümet yüzünden alıyor. asgari ücreti belirleyen hükümettir işveren ve işçi temsilcileri ile birlikte. şükredelim fakat daha fazlasını istemek hakkımız değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor