İstanbul'da saldırıya uğrayan polis şehit oldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1 polis iki kişi yaralandı.Saldırganlardan biri düzenlenen operasyon sonucu yakalanırken tedavi altına alınan yaralı polis Mücahit Daştan kurtarılamadı.

GİRİŞ 11.12.2012 15:11 GÜNCELLEME 11.12.2012 19:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa'da polise yönelik silahlı saldırıda 1'i polis 3 kişi yaralandı. Saldırganlardan birisinin yakalandığı belirtildi. Ayrıca olay yerinde bomba olduğu düşünülen bir paketin olduğu belirtiliyor.

Çukurçeşme Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'nda kimliği belirsiz kişilerce polise silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 1'i polis 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Saldırganlardan birinin yakalandığı belirtildi. Ayrıca olay yerinde bomba olması ihtimaline karşı bomba imha ekipleri de harekete geçti. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırıda yaralanan polis Mücahit Daştan hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa'da polise yönelik silahlı saldırıda, 1 polis memuru şehit oldu, 3 vatandaş yaralandı. Cumhuriyet Meydanı'nda, düzenlenen silahlı saldırıda Gazi Polis Merkezi'nde görevli bir polis memuru şehit oldu. 3 vatandaş yaralandı.

Olaya ilişkin 1 kişi üzerindeki el bombası ve silahla yakalandı.

Olay yerine gelerek bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Bir polis memurumuz terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle şehit edildi. Terörist de ateş edip kaçarken 3 vatandaşımız yaralandı. Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde bir silah ve bir el bombası çıktı'' dedi.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Gaziosmanpaşa'da polise yönelik saldırıyla ilgili konuştu;

2005'TE GÖZALTINA ALINMIŞ
Gaziosmanpaşa'da 1 polis memurunun şehit olduğu, 3 kişinin de yaralandığı saldırının faillerinden kadın teröristin, 2005'te Trabzon'da katıldığı bir eylemde gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Gaziosmanpaşa Çukurçeşme Caddesi üzerindeki Cumhuriyet Meydanı'nda polis ekibine yönelik silahlı saldırıda 1 polis memuru şehit olmuş, 3 kişi ise yaralanmıştı. Saldırının ardından yakalanan kadın teröristin 2005 yılında Trabzon Adliyesi önünde F tipi cezaevlerini protesto eylemine katıldığı ve gözaltına alındığı ortaya çıktı. 2005 yılında çekilen görüntülerde N.A ve arkadaşı Z.E.'nin adliye önünde slogan atarak pankart açmak istediği ve polis tarafından gözaltına alındığı görülüyor. 

YUNANİSTAN'DAKİ KAMPTA EĞİTİM ALMIŞ
Yunanistan'daki bir kampta 3 yıl eğitim gördüğü öne sürülen N.A. (25) isimli kadın saldırgan, olay sonrası kaçmaya çalışırken yaralı olarak yakalanmıştı. Saldırgan N.A. yoğun güvenlik önlemleri altında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 


YORUMLAR 8
  • haydar zulfikar 11 yıl önce Şikayet Et
    bu habis ruhlular, hep aynı ruhu bozulmuş kızıllardan. marjinal terörist alçaklar hep aynı yerde yuvalanıyor, taşeronların elinde kullanılıyor zır cahil, çapulcu kesimidir.
    Cevapla
  • Adem CAN 11 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam. daha kaç polis şehit, kaç asker şehit olacak, idam idam dendi niye hala bekliyorlar. milletvekillere, bakanlara, üst düzey yöneticilere sesleniyorum ölen sizin çocuğunuz, yakınınız, akrabanız olabilirdi. ALLAH aşkına terör suçları için bari idamı geri getirin.
    Cevapla
  • mustafa demirdelen 11 yıl önce Şikayet Et
    dişe diş kana kan..... artık bunlara ve bunların destekçilerine karşı birşeyler yapılmalı bunlar polis asker şehit mi etti bu şehitlerin yakını yok mu islamın size verdiği kısas hakkını kullanın sizde onlardan birinin kellesini alın bakalım kimse cesaret edebiliyor mu artık birilerini vurmaya....artık aleviler ve solcular adam olsun da bunlara destek verip insanların sabrını taşırmasın sonuçları ağır olacak gibi...bu arada kimse çıkıp ta bu yazdıklarımdan sonra fetva dersine girişmesin şeriat değişmez kısas haktır.
    Cevapla
  • okan uzun 11 yıl önce Şikayet Et
    yalan dunya. yapani yakalayip sorgusunu bitirince saldiri yapilan yere getirip saldirgani iple asmak bunu yaparken kimseye danisma yk devletmis yok suymus yok kanunmus bak seni teror vuruken kimseye danisiyormu devlete danisiyormu isy=te bunu yaprsaniz teror olayinde 1 basamak yukari cikarsiniz.
    Cevapla
  • cemmil 11 yıl önce Şikayet Et
    ey devletim . teröristlerin hakkını korumaktan vazgeçip ne zaman masum vatandaşının çalışanının hakkını koruyacaksın.hainler bu ülkede el üstünde masumlar kendini ve masumiyetini korumaya çalışıyor.böyle devlet olunmaz suçluya enağır yaptırımlar ve cezalar getirilmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…