Esad'ın Scud füzeleri Türkiye sınırına düştü!

NATO komutanı Amiral James Stavridis tarafından açıklanan bilgilere göre Suriye ordusu tarafından muhaliflere atılan Scud füzeleri Türkiye sınırına düştü.

Esad'ın Scud füzeleri Türkiye sınırına düştü!
Esad'ın Scud füzeleri Türkiye sınırına düştü!
GİRİŞ 15.12.2012 15:36 GÜNCELLEME 15.12.2012 17:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Stavridis kendi blogunda yaptığı açıklamada 'Suriye'de geçtiğimiz birkaç gün içinde çok sayıda Scud füzesi ateşlendiğini ve bunlardan bazılarının Türkiye sınırına çok yakın yerlere düştü' bilgilerini paylaştı.

Stavridis ayrıca NATO'nun üst düzey komutanı olarak Türkiye'ye patriot füzelerinin yerleşiminde bizzat rol alacağını da belirtti.

YORUMLAR 7
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    natoya chp girdi diyemi kürecike füze erken uyari sistemi kuruldu. 50 yila mazeret uyduran makarnacilar kibris savasindada tek dostumuz kaddafi idi sonu ne oldu sonunu kim hazirladi bop projesine kim es baskanligi ediyor sira yavas yavas bize geliyor ama ak partililer bunu cok iyi biliyorki ozaman hepisi gerekli mevki sahibi olarak ülkemizin basinda olmayacaklardir gecin bunlari abd israil istedi biz suriyeyi barcalayacagiz tipki iraka libyayaistikrar getirdigimiz gibi
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    vurmaya sebep uretiyorlar. bizim istihbarata ve genelkurmaya yansiyan birsey varmi? yokki haberi olmadi medyada yada ben kacirdim.baharda suriyeye bunlar operasyon yapar demedi demeyin sadece tahmin ediyorum mayaci degilim :)
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 11 yıl önce Şikayet Et
    natoya sokan chp zihniyeti şimdi şov yapıyor aklı sıra.... ak partimiz mi soktu memleketi natoya? eeee? idamı kaldırın , sonra akp parti niye asmıyor? idamı geri getirin bakın bakalım asıyor mu ak parti asmıyor mu? şimdi kalkıp, e akp getirsin idamı diycek aklı eveller de olur, ama nafile , artık müslümalar akıllandı bu tuzaklara düşmüyor.. gelen abd liler ülkemizi korumak için akp nin izni ile gelmekte, ve ALLAH ın yardımıyla bizi kafir irandan koruyacaklar. ALLAH ak partimizden ve abd den razı olsun.
    Cevapla
  • Elissa Davetiye 11 yıl önce Şikayet Et
    ankara davetiye ,elissa davetiye kızılay. türkiye olarak katliman yapan ülkeleri kınıyoruz onlarca masum insanlar ölüyor kim bunların hesabını verece böyle insanların nasıl başa getiriyorlar
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye natoya 1952 yılında kabul edildi.. yani nato ya giriş chp zamanında alınmış bir karardır. burda kahvehane muhabbeti yapmayın natoda kim oluyor diyerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri