Ethem Menderes'in Kuran-ı 600 TL'ye satıldı

Adnan Menderes hükümeti döneminin bakanlarından İbrahim Ethem Menderes'in el yazısı ve imzası bulunan Kuran-ı Kerim 600 TL'ye satıldı.

Ethem Menderes'in Kuran-ı 600 TL'ye satıldı
Ethem Menderes'in Kuran-ı 600 TL'ye satıldı
GİRİŞ 22.12.2012 16:49 GÜNCELLEME 22.12.2012 16:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskidji Müzayedecilik, Adnan Menderes hükümeti döneminin bakanlarından İbrahim Ethem Menderes'in kendi el yazısı ve imzası bulunan Kuran-ı Kerim'i açık arttırmaya çıkardı. Katılımcıların belirlediği 1 liradan satışa çıkarılan Kuran-ı Kerim 600 TL'ye İzmir'e gitti.

Eskidji Müzayedecilik Genel Müdür Yardımcısı Olkan Güneş, Kuran-ı Kerim'in Adnan Menderes döneminde bakanlık yapmış İbrahim Ethem Menderes' ait olduğunu söyledi. Kuran-ı Kerim hakkında da bilgiler de veren Güneş, "Altın yaldızlı bir ciltten oluşuyor.1 liradan satışa sunacağız ama 1 liraya ama bin liraya" şeklinde konuştu.
Bir diğer müzayedenin 13 Ocak 2013'te gerçekleştirileceğini belirten Güneş, "Burada oyuncak, imzalı yağlı boya tabloları, sanat eserleri gibi değeri eşyalar sergilenecek bütün misafirlerimizi ya internetten gerek buradan bekliyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    hainlerden ALLAH tayyip beyi korusu diyelim.. geçmiş ders olsun. etem menderesi bilirmisiniz. menderesin akrabası denirdi. artık nasıl akrabaysa.. menderesin yassıadada ondan çok muzdarip olduğunu duyardık.tarik güryay paşamla halveti konuşulurdu o zamanlar.bşir de ş.e vardı bakanlardan. dpliler toplanırken arabanın yanında bekliyor ve, mebuslar soruyorlar. sen gelmiyormusun bizle mapusa falan dyorlar. cevap ise müthiştir.' 'sizinle yolumuz buraya kadar''çevresindeki ihanetleri bilseydi menderes, böyle olur muydu.demirel bunlardan ders aldı.bir hata gördüğünde affetmezdi. mesela 12 martta, teknokrat hükümetine katılan apli mebusları asla affetmedi. adamlar neler yaptılarsa affedilmediler.ama erbakan ve tansu hanım da çok ihanete uğradılar.ve yıkıldılar. tayyip bey, içindeki varsa o hainlerden onu ve arkadaşlarını korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız